Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Gothic Wielka Wojna

<< < (19/25) > >>

łosiu:
ÂŁał.... No ten mod to cudo. Same zrzuty mnie powaliły. One wystarczyły bym się zakochał. A po przejrzeniu forum, czuję się lepiej, niż gdy dowiedziałem się, że gothic trzy powstanie. Czyli najlepiej na świecie. Czuję, że swobodnie przebije Noc Kruka. A to moja ulubiona część. Ale dla zasady mam pytanko: czy będzie pełen dubbing? Tzn. czy każda postać będzie miała głos? Przestudiowałem cały ten temat i sporo forum i nie znalazłem odpowiedzi. I trzymam kciuki za jak najszybsze powstanie pełnej wersji!!!

Xardas17:

--- Cytat: łosiu ---ÂŁał.... No ten mod to cudo. Same zrzuty mnie powaliły. One wystarczyły bym się zakochał. A po przejrzeniu forum, czuję się lepiej, niż gdy dowiedziałem się, że gothic trzy powstanie. Czyli najlepiej na świecie. Czuję, że swobodnie przebije Noc Kruka. A to moja ulubiona część. Ale dla zasady mam pytanko: czy będzie pełen dubbing? Tzn. czy każda postać będzie miała głos? Przestudiowałem cały ten temat i sporo forum i nie znalazłem odpowiedzi. I trzymam kciuki za jak najszybsze powstanie pełnej wersji!!!
--- Koniec cytatu ---

abingu nie będzie gdyż na żadnym forum userzy nie podeszli do tego na serio a po premieże pełnej wersji zamieżam robić Nową gre

łosiu:
A szkoda :( A możliwe, byście udostępnili narzędzia (czy coś w tym stylu), by można było zrobić podkład samemu? Chętnie zrobilibyśmy dubbing z kumplami, a i sprzęcik dałoby załatwić... Bardzo bym się ucieszył! Chęci mamy, tylko jak to włożyć do moda jest ciężką sprawą, nie znam się na robieniu modów...

Xardas17:

--- Cytat: łosiu ---A szkoda :( A możliwe, byście udostępnili narzędzia (czy coś w tym stylu), by można było zrobić podkład samemu? Chętnie zrobilibyśmy dubbing z kumplami, a i sprzęcik dałoby załatwić... Bardzo bym się ucieszył! Chęci mamy, tylko jak to włożyć do moda jest ciężką sprawą, nie znam się na robieniu modów...
--- Koniec cytatu ---

czy ty abi nie masz konta na GWW ? xD na GWW mógbym wam udzielićPomocy z dabingiem :) dać materiały itd

łosiu:
Na forum GWW? Mam od około dwóch dni ;), ale mam. Login identyczny jak tutaj.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej