Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Gothic Wielka Wojna
Vedymin:
ÂŚwiat dosyc fajnie wygląda, chociaż jeszcze niekompletny. Mam pytanko co oznaczaja dodatkowe wskazniki na niektórych screenach??Chodzi o te nad życiem.
Xardas17:
--- Cytat: Vedymin ---ÂŚwiat dosyc fajnie wygląda, chociaż jeszcze niekompletny. Mam pytanko co oznaczaja dodatkowe wskazniki na niektórych screenach??Chodzi o te nad życiem.
--- Koniec cytatu ---
Zmuszenie do jedzenia picia i palenia
Orkowie są rozmowni i klan Miecza ( gdy nas widzą atakują oBA TE KLANY SIE NIENAWIDZÂĄ
klan rozmawiajacy potrafi obsługiwac kusze a klan miecz nie jest tak inteligentny
Nordmar bedzie zalany przez klan Miecza
nwpjarek:
Macie tutaj nową dawke screenów.http://www.gothicgww.fora.pl/ogolnie,3/screeny,26.html#199.
Z tego co mi powiedział Xardas17 to nie jest to cały świat w postaci 3ds.No i mam również pytanko dla Xardaska.
Gdzie będą orkowie mieli swój główny obóz?Czyli gdzie będzie przywódca orków?O ile taki będzie.
Xardas17:
Ta wiedziałem że sie tak to zacznie :)
Więc o orkach nie powiem powiem wam że zamieżam zrobić wątek że orkowie atakują wioske nordmarską :) ale co dokładnie nie powiem Powiem też że główny watek gry bedzie Opierać sie o Nordmar :)
Wiktor:
O widzę, że przenieśliście klasztor magów ognia z Khorinis do Nordmaru. Mam nadzieję, że to nie ma być klasztor ognia z G3.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej