Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Gothic Wielka Wojna

<< < (12/25) > >>

Reiss:
To co przeczytałem i zobaczyłem, to.... nie da się opisać  . Przejrzałem wszystkie screeny i wiadomości o GWW. Pochwała dla twórców  . Widać na tych zdjęciach, ile pracy w to musieli włożyć w to pracy, ile czasu poświęcić. Czekam na demo i oczywiście nowe wieści dotyczące GWW. Nie zamęczam Cię pytaniami Xardas, bo mam nadzieje że sam coś napiszesz

Xardas17:
Data premiery dema ustawiona

http://www.gothicgww.fora.pl/ogolnie,3/premiera-dema,56.html

:)
demo ukaże sie na naszej stronie :)

nwpjarek:
Troche późno myślałem że będzie gdzieś za dwa tygodnie, ale jak ma być dobre demo to moge poczekać, ale aż tyle błędów było w tym demie? I jaki obszar będziemy mogli w nim zwiedzić?

Xardas17:

--- Cytat: nwpjarek ---Troche późno myślałem że będzie gdzieś za dwa tygodnie, ale jak ma być dobre demo to moge poczekać, ale aż tyle błędów było w tym demie? I jaki obszar będziemy mogli w nim zwiedzić?

--- Koniec cytatu ---

Demo zmienai wszystkie żeczy z g1 i testerzy mają pełne ręce roboty ja też a w dodatku umyślałem sobie ze jako twórca większości pomysłów wprowadze nowe animacje do walki w tym styl walki asasyna :)

w grze bedzie ok 12 styłów walki ( kostury topory miecze 1h miecze 2h łuki kusze itd :D sporo tego a na każdy z tych technik walki bedzie inny talent :) coś jak w g3 :D

Vertex:
Czyli w demie będzie możliwa umiejętność walki dwoma mieczami? Bo nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej