Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Gothic Wielka Wojna
Elo_Ziomale:
Ja mam tylko jeden, choć bardzo przeszkadzający w skutecznej walce problem, a mianowicie nie potrafię znaleźć nauczyciela walki bronią jednoręczną. Pomoże ktoś?
Xardas17:
--- Cytat: Elo_Ziomale ---Ja mam tylko jeden, choć bardzo przeszkadzający w skutecznej walce problem, a mianowicie nie potrafię znaleźć nauczyciela walki bronią jednoręczną. Pomoże ktoś?
--- Koniec cytatu ---
ta wiedza i tak się nie zda patch to zmienihttp://gothic.gram.pl/forum/style_emoticons/ubc/paladin8fl.gif
Wiktor:
--- Cytat: Xardas17 ---jazde na koniu uważasz za sbabe tarcze i wiele wiele innych ? to chyba naprawdze nie wiesz o czym mowa
--- Koniec cytatu ---
Hej Xardasie spokojnie, bo o tarczach i koniach w poście kolegi nie ma słowa. Jest za to o fabule i dialogach, a widząc demo każdy widzi jak te elementy wyglądają. Nie wiem kto u ciebie wymyśla questy, ale ja bym go wykopał na zbity pysk. Teraz ja. Tarcze w demie tez zrobione zostały na chybcika. Ba, pierwsza, która zdobyłem nie miala nawet tekstur, więc nie denerwuj się na kogoś kto daje dobre rady tylko zamiast słuchać fałszywych pochlebców zastosuj się do nich i dopracuj szczegóły.
I znajdź kogoś od fabuły, może dobrze ci wychodzi edycja gry, ale w kwestii ciągłości akcji, a już w szczególności dialogów jesteś, hmm sądząc po demie, zero. Ludzie po prostu chcieliby w moda pograć, a nie tylko pobawić się dualami, tarczami czy smokami by po 1.5 godzin wywalić grę do kosza. Ilość profesji wielu nie przyciągnie by grę przejść drugi raz.
Xardas17:
trcza była jedna textury miała xD ale i tak na tamten czas nie było to dopracowane w 100% demo nie ma fabuły więc nie wiem czemu o niej piszecie zadania typowe do gothica a demo ma niewiele akcji gww więc tez nie wiem co oceniasz xD
Werewolf16:
chyba dyskusja jest po to zeby sie pytac i odpowiadac prawda?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej