Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Komiks "Porwana"

<< < (2/3) > >>

XAR_DAS:
No, cóż. Komiks dobry nie jest , NA PEWNO nie jest, aczkolwiek dymki nie mają tu nic do roboty. Nie wie człek może jak robić dymki, to niech robi je gumką w PAINCIE . Natomiast przyczepię się do numeracji tych... Dobra, okej poszczególnych obrazków. Ok, spoko, nie wie jak porządnie numerować, niech robi to w PAINCIE, ale PROSTO! Te numerki, są po prostu niesymetryczne.Słaba fabuła, wszystko dzieje sie za szybko. Poczytaj sobie komiksy PIOTRA PL . Tyle co mam do powiedzenia

Może pomyślicie że jestem chory, (Jestem?!) ale (na zachęte) moją ocena to (Nie może mi to przejść przez palce):

6\6

JESTEM CHORY

Paddy:
to nie chodzi o wyglad dymkow tylko o fabule! choc racja numery okropne ale pomogly bo trudno by sie bylo domyslic co jest pierwsze.....
ale te odcinki sa za krutkie i za malo sie w nich dzieje

ocena: 4.5/6
zrob wiecej!

Dracom:
Trzeba przyznać, że mimo iż komiks jest dosyć którki nie jest najgorszy...
Szkoda, że tak szybko uśmierciłeś bohatera, mógłbyś kontynuwać historię...

Myślę, że zasługujesz na 7/10 ^^

Spodobał mi się pomysł z żoną "Martina" oraz budowanie chatki Cavalorna... Myślę jednak, że powinno to trwać tydzień - nie jeden dzień.

Warte przeczytania...

Giker:
Hmm... ludzie jesteście dziwakami... Ten komiks ma swoje plusy. Jeżeli nei wiecie jak można zrobić gorszego - zobaczcie na mój. Nazywa się "Ostatni z ocalałych" i jest w tym dziale, a nie znęcajcie się nad nim. Komiks faktycznie nie był zbyt super ale chłopak się napracował! 98 obrazków musiał zrobić, podpisać, skleić... to nie mało roboty. Wg mnie chłopak się postarał i jak to mówią - liczą się chcęci. Mi sie podoba.

ocena: 9/10!!

pozdr all

EDIT: A do autora - ja na miejscu Martina, wiedząc że magnaci chcieli mnie zabić bym się nie przyznawał. A drugi błąd - nagrodą za wygranie było 2500bryłek, a gdy Cavalorn wracał mówił "Ach... 2000bryłek" ale to tam też malutki błąd.

Maximus:

--- Cytat: Giker ---Ten komiks ma swoje plusy. Jeżeli nie wiecie jak można zrobić gorszego -
--- Koniec cytatu ---

... to spróbujcie sami zrobić. Giker ma całkowitą rację.Myślicie, że umiecie zrobić lepszy? Mnie się ten komiks podobał i dam ocene 95/100. Sam lepszego nie zrobie. A wy...szkoda liter...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej