Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Komiks "Porwana"

<< < (3/3)

Vertex:

--- Cytat: Maximus ---... to spróbujcie sami zrobić. Giker ma całkowitą rację.Myślicie, że umiecie zrobić lepszy? Mnie się ten komiks podobał i dam ocene 95/100. Sam lepszego nie zrobie. A wy...szkoda liter...
--- Koniec cytatu ---

Czysto noobowskie podejście do sprawy: jak mówisz że nie dobrze to sam zrób lepiej... zal... Wiesz co to krytyka? chyba nie, kazdy ma prawo do własnego zdania i komentarza ,a jak komuś nie pasuje nie musi umieszczać swoich prac na forum.

A co do komiksu... Wg. mnie pod względem graficznym to bardzo słaby, mógłbyś to jakoś dopracować bo te dymki np. beznadziejnie wyglądają. Co do treści i fabuły komiksu to może nie jakaśÂ fajna ale nie jest te
żÂ zła, w 
 każdym razie musisz jeszcze popracować jeśli chcesz zrobić jakiś porządniejszy komiks.
Daje 2/5 na zachęte.

Eregrin:
CO? 20/20, be gadania... To było takie super! Normalnie mnie wciągnęło! GRATULUJÊ!
Podobał mi się pomysł. Naprawdę super!Tak więc pomysł, to genialne! poza tym, to starannie to wykonałeś. Naprawdę, czhętnie bym to czytał jeszcze dłuuugo. Naprawdę, komiks jest w miare długi, co jeszcze bardziejumila czytanie... Oczekuje na kolejne twoje dieła...

Pozdrawiam,, Arthas

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej