Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Gothic'i szaleją. Białe menu itd.
Galeria_Ciastek:
Confingiem się nie bawiłem! Przeinstalowac...Już to zrobiłem. Formatowac, formatowałem 3 miechy temu, OMG! ! ! I znowu. Musze ściągnąc jakiegoś antywira. Mój komp to 512 RAM, 2.8 Ghz, Radeon 9550 128 MB. Tydzień temu na tym Gothic III mi śmigał, a teraz...
--- Cytuj ---Po co ktoś miałby pisać wirusa kasującego sterowniki do karty graficznej?
--- Koniec cytatu ---
Po to, żeby był kłopot.
Respev:
--- Cytuj --- Po to, żeby był kłopot.
--- Koniec cytatu ---
Omg -,-' Jako jedyny krążę w tej branży i śmiało mogę powiedzieć, że wirusy/trojany/exploity są tylko po to, żeby łamać zabezpieczenia, kasować pliki SYSTEMOWE (nie odpaliłbyś wtedy systemu) lub kraść dane z dysku i nic innego! Sorry, ale co za idiota pisałby 2 tygodnie wirusa tylko po to, żeby ci usunąć sterowniki, które możesz spowrotem zainstalować? Zastanów się Poza tym istnieje coś takiego jak pomoc techniczna CD Projekt...
Galeria_Ciastek:
--- Cytuj ---Poza tym istnieje coś takiego jak pomoc techniczna CD Projekt...
--- Koniec cytatu ---
CD-Project? Wiele razy pisywałem na ich pomoc techniczną, i ani razu mi nie pomogli. Kichac na nich, znowu mi wyślą maila "Instaluj sterowniki ple, ple ple....". Respev, sterowniki same sie nie wykasowały (kamikaze xD). Może siostra wykasowała? Zainstaluje karte graficzną od nowa.
EDIT. Przeinstalowałem. Nic to nie dało.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej