Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Gothic'i szaleją. Białe menu itd.

(1/3) > >>

Galeria_Ciastek:
Właśnie postanowiłem zagrac w Gothic'a III. No nic, odpalam, a potem patrze- Całe Menu Główne gry jest...Białe! Tylko napisy widac! Odpalam "Nową Grę". Ekran czarny, włączam głos. A tu ta piosenka podczas ładowania! Wykasowałem, wgrałem od nowa i znowu to samo.  Gothic II mi się tnie z niewiadomych powodów. Tnie się tak, jak bym grał w Gothic'a III. A jak się zbliżam do Khorinis, to mi się gra zawiesza. Tylko Gothic'i tak zachorowały...Co zrobic?!

A tu screen:
[img]http://images12.fotosik.pl/115/45964142fd1d0e25m.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]

Tidus:
Przede wszystkim przeinstalować Gothic'i jeszcze raz, oraz zainstalować ponownie wszelakie " pierdółki " - sterowniki, potem z defragmentuj dysk, a jak to nie pomoże to pytaj Boga... ( formatowanie czyli rzecz ostateczna )

Respev:

--- Cytuj ---, oraz zainstalować ponownie wszelakie " pierdółki " - sterowniki, potem z defragmentuj dysk
--- Koniec cytatu ---
A co to da? Przedewszystkim najpierw wywalić folder Gothic 3 z "Moje dokumenty", uruchomić grę i powiedzieć czy pomogło.

Ankh-Morpork:
Respev może mieć racje, co do tego folderu. Ja miałem też problem z napisami... że ich wcale nie było!!! Tzn. cały wygląd menu był, muzyczna też, ale nie było napisów. Kiedy włączałem NOWÂĄ GRE ładowanie było OK, muzyczka też, ale po wczytaniu... kiedy pokazuje sie okienko z podpowiedziami, napisów też nie było, w ekwipunku też... tak mnie coś trafiło, że sobie nie wyobrażacie  . A miałem oryginała, więc tym bardziej załamka. Okazało sie, iż zanistalowałem kiedyś demo G3, po angielsku ( innego nie mogłem znaleźć, a oryginału nie posiadałem) na dysku C. Potem, kiedy już kupiłem wreszcie G3, zainstalowałem go w tym dysku, w tym owym  folderze, więc gra nie wiedziała chyba, które napisy dać, więc nie dała wcale  . Po odinstalowaniu demka było już dobrze. Tak więc: popieram ten pomysł z wywaleniem G3 z "Moje Dokumenty". Jeżęli to nie podziała, to ja nie wiem.... W tedy sterowniki i takie tam, ale w ostateczności, bo wątpie, aby coś zdziałały. A jak po tym, dalej będzie taka kaszana, to ja naprawde nie wiem. :(
Może moje zdażenie, da coś do myślenia, w twoim przypadku.

pzdr.-Ankh-Morpork

Galeria_Ciastek:
Jestem zdesperowany! W GII robie WSZYSTKO żeby zmniejszyc zawieche, nawet gram na minimalnych. Gothic III bez zmian... A teraz wzięło mnie na wielkie bitwy, i nie moge uruchomic EEII   Przepraszam, ale to chyba wirus. Chociaż nie znam takiego, który szkodzi tylko grą. Nie wiem co robic, nic z waszych rad nie pomogło. W errorze EEII pisało coś o karcie graficznej. Możliwe, iż wirus skasował jakieś sterowniki, paraliżując przy tym częśc gier. Tu już forum raczej nie pomoże.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej