Dzisiaj kiedy bawiłem się kodami (tak to prawda jestem od nich uzależniony ) wlazłem sobie w Valentina (bo go nie lubię) i zacząłem zmieniac mu gildie i sprawdzac jaka wyszła. Nudziłem się gdy dotarłem do 7 (najemnik), potem zauważyłem że są gildie takie jak farmer ( 8 ) i poszukiwacz ( 11 ), naprawdę zdziwiłem się gdy znalazłem mieszkańca ( 12 ) albo D ( 15 ). Na 16 nie było nic więc pomyślałem że już dalej nie ma, ale od 17 w zwyż były gildie zwierzęce (na Valentina się wszyscy rzucili ) i tak było aż do 55, po drodze znalazłem gildie takie jak Szkielet-Potwór (37) i aligatot (49) albo kamienna puma (52) albo A (53) (takich jak A, D, X albo nie licze ) potem byli orkowie (59 - 61) i smokowiec (62)
a potem byli jacyś: X, Y, Z, ,żA a dalej już mi się nie chciało sprawdzac może ktoś też się tak bawił i stawił opór nudzie pojawiającej się przy gildiach typu X, Y, Z, albo znaleźliście jakąś dziwną gildie (gdyby ktoś wiedział kto to ten cały szkielet-potwór to jest pilnie proszony o kontakt!).
Z poważaniem Kuczaja