Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Włatcy Móch czy South Park

<< < (2/7) > >>

Vertex:
Heh... bez zastanowienia oddalem swój głos na "Włatcuw Móch"    Gdy pierwszy widzialem włatcow u kumpla ale tylko kawalek to pomyslalem ze to jakas tandeta ale jak oglądnałem pierwszy odcinek od poczatku do konca wiedzialem juz ze bede ich lubiał jak narazie oglądnąłem wszystkie odcinki jakie mozna znaleźć na necie i z niecierpliwościa czekam na kolejne  

Tiw:
Ja wole oryginał, gdzie nie chodą żywe trupy, czyli South Park. Jest bardziej światowy i naśmiewa się, ze wszystkiego z czego się da, jak np.: chrześcijanie, scjentolodzy, ku klux klan ..., czyli jest więcej sytuacji, w czasie których można się nieźle pośmiać.

Ponurak:
SOUTH PARK DO WORA!! WÓR DO JEZIORA!! Wole włatców ponieważ to są polskie realia, a nie jakieś za przeproszeniem GÓW.. zza oceanu którzy wszyscy naśladują i oglądają i takie tam bo jest z Ameryki. ÂŻenada  !!!!!!!

Boba Fett:
Bez zastanowienia swój głos oddałem na South Park. Dlaczego? Ano jak dla mnie Włatcy Móch to nieudana podróbka wspomnianego serialu, której treść tylko czasami śmieszy i daje co nieco do myślenia. SP za to bardziej uwagę skupia na humorze, co mi się bardzo podoba. No i nie ma tam żadnego Czesia, który jest dla mnie po prostu żenadą i najgorszą postacią w całym WM. Jego teksty i zachowanie w ogóle mnie nie śmieszy i często się zastanawiam, czy serial nie wyszedłby lepiej, gdyby po prostu tego zombie usunęli. No cóż, nie mnie to osądząć, głos należy do mas.
Włatcy Móch próbują śmieszyć na siłę i za to ich nie lubię. Czasami mam wrażanie, że niektóre śmieszne sytuacje w tej bajce pojawiły się w niej tylko przez przypadek, za to w SP autorzy skupiają się na jednej rzeczy, do której potrafią wymyśleć bardzo wiele ciekawych (czyt. śmiesznych) wątków, którzych kurczowo się trzymają. Przyznam, że niektóre pomysły również mają beznadziejne, ale na pewno nie jest tak, jak w przypadku Czesia i jego nic a nic nie śmiesznej bandy.

Vedymin:
South Park rulez.

Nie wiem dlaczego porównujecie ten polski shit z serialem tak wspaniałym. Włatcy Móch to próba "spolonizowanego" SP, próba zresztą nieudana bo brakuje tu klimatu i humoru.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej