Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Włatcy Móch czy South Park
Przenies:
Elo Ludziki bez zbędnej paplaniny co wolicie Włatców Móch czy South Park
ja osobiście to drugie. dlaczego? Spiesze z wyjaśnieniem Włatcy Móch to po prostu polski South Park! w oby dwóch serialach bohaterowie mają 8 lat (choć na oko we włatcach musz mają przynajmiej 10) przeklinają (w South Parku więcej, co prawda to prawda) Może animacja w SP nie zachwyca ale cóż każdy ma swój gust! Głosujcie.
szczotex:
Ja zagłosowałem na Władców Much ponieważ ukazuje Polske w krzywym zwierciadle a South Park Kanadyjskie badź należace do USA miasteczko. Bardziej odpowiadają mi realia polskie niż z za oceanu.
PZDR szczotex
Tidus:
Sorry, ale ja wolę telewizor wyrzucić za okno niż oglądać którykolwiek z tych " arcydzieł ".Oba ogłupiają, są dziwne i żałosne w swoim wykonaniu i założeniach.
2@up masz rację SP pokazuje jednak problemy świata np: dyskryminacja miejszości narodowej, zagrożenia terrorystyczne, eko problemy choć przyznam że jest troche fantastyczny (np. jak Szatan może być miły i wyrozumiały,a Jezus walczyć na ringu bokserskim, bóg hipopotamopodobny i dlaczego Kenny wraca do ,życia za każdym odcinkiem) a do tego kiepskie tłumaczenie (lektor beznadziejny jest już lepsze napisy) ale jest nawet spoksik.
Enzo:
Oglądałem kilka seriali tego i tego i stwierdzam, że fajniejszym i lepszym(jak dla mnie) serialem są Włatcy Móch. Wszystkie teksty Czesia są wyrąbiste np.
-Frał - Co robisz?
-Czesio - Reperuję muchę . Dla mnie jest to super serial przy którym można odreagować. Czesio, Konieczko, Maślana i Anusiak wymiatają!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej