Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Włatcy Móch czy South Park
jureus:
ogladałem oba sierale sa głupie, bezsensu maja byc zabawne? te zarty sa głupie i nikogo nie smiesza to sa bajki dla 7-12 ktory nie maja zbyt duzego pojecia na temat dobrego serialu obu serialom daje ocene 0/10
krassus:
Ja stawiam na Włatców Móch! Humor z Polskim zabarwieniem. Ta kreskówka ukazuje Polaków i Polskę w krzywym zwierciadle!
Morgoth145:
Ja wolę "Włatców Móch" ponieważ są śmieszniejsi, a poza tym trzeba wspierać polską produkcję.
Fragenstein:
South Park, zdecydowanie.. jak powiedział Przenies, Włatcy Móch to po prostu polski South Park. Jestem fanem tego SP od niedługiego czasu (porównując do czasu istnienia serialu) ale mogę przyznać, że to jeden z najlepszych jakie widziałem. Cięty, czasami abstrakcyjny humor, ale zawsze z morałem. Włatcy Móch, cóż.. nie podeszła mi do gustu polska wersja SP. Niby polskie realia itd. ale jednak przegrywa to z SP.
Pozdrawiam
Orcrist:
Niektórzy piszą, że wolą South Park, bo ukazał się pierwszy w telewizji (np. Vessen).
To co w takim razie będziecie oglądać "mode na sukces", bo była szybciej niż np. "Pierwsza miłość"?
Ja osobiście wolę "Włatcy móch". Wydają mi się bardziej śmieszni. Najbardziej lubię oczywiście Czesia, który cały czas gada od rzeczy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej