Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wywiad z Jochem Hamma z firmy Spellbound!

<< < (2/2)

Galeria_Ciastek:

--- Cytuj ---Tak, tak a zbieżność formy, czasowników, rzeczowników interpunkcji to taki jeden ogromny przypadek. Może po prostu przyznasz się, że skopiowałeś to z GS i będzie spokój
--- Koniec cytatu ---

Khmm. Khm. Interpunkcje i formy czasowinku w języku Czeskim widac tak dobrze, jak to, że prowokujesz mnie do soczystego przeklinania. Nie, to nie jestes hańba nie znac czeskiego. Po poprostu przypadek to nie jest. tamtej stronie TEÂŻ można narzucic kopiowanie, skopiowała to z Gothicza i przetłumaczyla tak jak i ja. Strony tej nie odwiedzam, co nie znaczy, że jej nie znam. Podczas rejestracjii niedoszedł mail aktywacyjny, więc se spokój z nią dałem. Myślałem, że fan gothica wieźmie na serio ten wywiad. Oskrażac mnie nie możesz bo nie masz dowodów. I jeśli myślisz, że to forum to banda dzikusów z samymi jedynkami z dykand to sie mylisz, bo wiem akurat gdzie się stawia przecinki itp.
Dante--> żal.pl

Z malutkim szacunkiem.
Ciastek.

Ehh i co z tego wszystkiego wynikło? Wywiad został skasowany i nie dowiemy się czy to plagiat czy nie. W każdym bądź razie pozostaje tylko zamknąć temat///Crisis

Devristus Morii:
Każda walka o sprawiedliwość nie zawsze wychodzi na dobre.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej