Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wywiad z Jochem Hamma z firmy Spellbound!

(1/2) > >>

Galeria_Ciastek:

Prosze. Nie chcecie czytac tylko wyzywac to macie.

Dante:
Ciastku wywiad jest bardzo podobny do tlumaczenia z innej strony. Czy tlumaczyles sam i jestes w stanie potwierdzic to jakby zaistnial problem czy skopiowales to?

XAR_DAS:
No, ciekaw jestem jak to wyjdzie... Trochę dziwna nazwa Genesis. Może nawet im się coś udać, ale na pewno będzie to lepsze od G3. Szkoda że nie było jednego baaaardzo ważnego pytania. A mianowicie: Czy ta gra pójdzie na słabszych kompach , na których G3 chodził na najmniejszych detalach i jeszcze się zacinał?(Hehe to mój kompek )
GALERIA CIASTEK, MAM NADZIEJE ¯E TO NIE OMNIE,JA CIE CIE WYZYWAM TYLKO MÓWIE ¯E <SZKODA> ¯E NIE MA PYTANIA KTÓRE PRZED CHWIL¡ NAPISA£EM, TO PRZYNAJMNIEJ MNIE CIASTEK NIE OSKAR¯AJ

Galeria_Ciastek:
Dante--> Jeśli o to chodzi, byłem w Czechach 2 tygodnie, i troche poznałem czeski. Po za tym nie musiałem poznawac. I od czego są słowniki??? Wywiad wyszedł tydzień temu, i by pewnie przeleciał przed nosem gram.pl i ty byś nawet tego nie zauważył. Po za tym, gdyby to napisał moderator, to byś to grzecznie do końca przeczytał, składając literki, a nie idąc na łatwizne czyli ślepy traf. Trafiłeś źle, bo tudzież znam ten język. Teraz moja kolej:
Dante, a czy ktoś ci mówił, że nie nabija się bezsensownie postów, i nie wysuwa się tak głupich i bezpodstawnych oskarżeń, nie wiedząc całkowicie nic, o oskarżanym Userze?

Z pełnym szacunkiem,
Ciastek.

Isentor:

--- Cytat: Galeria_Ciastek ---Dante, a czy ktoś ci mówił, że nie nabija się bezsensownie postów, i nie wysuwa się tak głupich i bezpodstawnych oskarżeń, nie wiedząc całkowicie nic, o oskarżanym Userze?
Z pełnym szacunkiem,
Ciastek.

--- Koniec cytatu ---
Tak, tak a zbieżność formy, czasowników, rzeczowników interpunkcji to taki jeden ogromny przypadek. Może po prostu przyznasz się, że skopiowałeś to z GS i będzie spokój.
http://www.gothic.phx.pl/news.php?id=753

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej