Autor Wątek: Co brać na smoki ?  (Przeczytany 25567 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline stefan666

• Magnat
  • Reputacja: 1328
Odp: Co brać na smoki ?
« Odpowiedź #60 dnia: 24 Lipiec 2008, 21:41:58 »
Nie kumam o co biega ,.. ten temat to chyba jakiś żart 5 level w 4 rozdziale .. nawet jak byś nie zabijał potworów to i tak miał byś z 7 za oko innosa itp. Po za tym nawet po to oko byś nie doszedł bo niby jak z 164 hp pokonasz poszukiwacza>?! Jeżeli umiesz tak zrobić to weź mnie naucz bo ja nie umiem  :P i popieram Pawel_ADP albo grasz na kodach albo nie wiem.. bo 5 level nie doszedł by do GD  a co o przeżyciu tam mógł byś mi podać chociaż glidie ?

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: 24 Lipiec 2008, 21:43:53 wysłana przez Pienik »

Offline Getar

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #61 dnia: 24 Lipiec 2008, 22:21:31 »
Nie nic nie rozumiecie!!Mam 3,4, czy 5 level ale w 1 rozdziale!Kapujecie?

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #61 dnia: 24 Lipiec 2008, 22:21:31 »

Offline Gorion

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #62 dnia: 24 Lipiec 2008, 22:23:51 »
Nie nic nie rozumiecie!!Mam 3,4, czy 5 level ale w 1 rozdziale!Kapujecie?
To po co się porywasz na smoki?

Offline Nordale

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 9
  • bu
« Odpowiedź #63 dnia: 24 Lipiec 2008, 23:41:45 »
Jeśli faktycznie chcesz zabijać smoki to użyj zwojów Deszcz Ognia lub Przyzwanie Demona. Powinno pomóc

Offline stefan666

• Magnat
« Odpowiedź #64 dnia: 25 Lipiec 2008, 08:13:18 »
Jeśli faktycznie chcesz zabijać smoki to użyj zwojów Deszcz Ognia lub Przyzwanie Demona. Powinno pomóc

Kwasek jak wyobrażasz sobie że on dojdzie do tych smoków?! Chyba że z włączonym God Mode  :P powiem tak nie idź na te smoki odpuść sobie je rób qwesty z I rozdziału wbijaj level itp. A nie na I rozdziale myślisz o smokach. Smoki zabji a się dopiero w 4 rozdziale i zdaje mi się że dopiero wtedy zmienia im sie Flags z 2 na 0 (ustawienie w edit abilitis co do nie śmiertelności 2 oznacza nieśmiertelność a 0  śmiertelność) i Chyba tak jest więc nawet deszcz ognia nic nie da.

Pozdrawiam Pienik

Offline Getar

• Kret
  • *
« Odpowiedź #65 dnia: 25 Lipiec 2008, 10:36:47 »
Mogę dojść do smoków,bo gram na kodach,ale więc mówicie,że dopiero w 4 rozdziale można je zabijać?Ok,dzięki za odpowiedź,ale mam jeszcze jedno pytanie a propo tego:dlaczego nawet nie dochodząc do 4 rozdziału,mogę zabić Feomathara?

Offline Nordale

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 9
  • bu
« Odpowiedź #66 dnia: 25 Lipiec 2008, 12:05:41 »
Bug gry. Lepiej nie zabijaj, bo później zablokujesz się w fabule Język

Btw. nie graj na kodach. Trochę lame to jest

Mogę dojść do smoków,bo gram na kodach,ale więc mówicie,że dopiero w 4 rozdziale można je zabijać?Ok,dzięki za odpowiedź,ale mam jeszcze jedno pytanie a propo tego:dlaczego nawet nie dochodząc do 4 rozdziału,mogę zabić Feomathara?

Bug gry. Lepiej nie zabijaj, bo później zablokujesz się w fabule

Kwasek jak wyobrażasz sobie że on dojdzie do tych smoków?! Chyba że z włączonym God Mode  :P (...)

Pozdrawiam Pienik

Wszystko jest możliwe. Na youtubie widziałem filmik, jak koleś na 1 lvlu bez kodów zabił orka elitę :P, więc jeśli on jest na tyle zręczny, że mu się uda to kto wie...

« Ostatnia zmiana: 25 Lipiec 2008, 12:08:12 wysłana przez Boba Fett »

Offline Getar

• Kret
  • *
« Odpowiedź #67 dnia: 25 Lipiec 2008, 13:31:44 »
Na kodach się znacznie lepiej gra, a poza tym można się wcielić w inną postać(ale nie zmieniając się w niego,tylko dosłownie przechodząc do jego ciała) nawet w smoka.Ale dlaczego się zablokuje a fabule zabijając Feomathara?Przecież tylko Finkregh mi zdradza konkretne informacje o swoim panu,czyli Smoku Ożywieńcu.

Offline stefan666

• Magnat
« Odpowiedź #68 dnia: 25 Lipiec 2008, 13:48:23 »
Getar jeżeli twierdzisz że na kodach gra się znacznie lepiej to jesteś spoko gościu :] bez obrazy mi sie jakoś gra lepiej bez kodów bo muszę się napracować o to w grze chodzi, co do twojego pytania to może sie zablokować bo te smoki trzeba zabijać po kolei i może sie coś stać, więc radził bym zacząć grę od nowa bez kodów wtedy przejście jej daje Ci więcej przyjemności

Pozdriawiam Pienik

Offline Getar

• Kret
  • *
« Odpowiedź #69 dnia: 25 Lipiec 2008, 14:42:45 »
Ale właśnie ja nie lubię za bardzo pracować:]Dlatego lubię grać na kodach,a poza tym granie na kodach daje o wiele więcej możliwości,i przyjemniej się gra.Co do pytania to dzięki za odpowiedź.

pozdro Getar
« Ostatnia zmiana: 25 Lipiec 2008, 14:44:29 wysłana przez Getar »

Respev

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: 26 Lipiec 2008, 15:14:42 »
Człowieku, znacznie lepiej na kodach? Raz, że w pierwszym rozdziale nie zabijesz smoków, bo nie masz Oka Innosa, a dwa, że w grach cRPG cała przyjemność płynie ze zdobywania doświadczenia. Twój problem pozostanie nierozwiązany, bo nie da się go rozwiązać. Gdybyś grał normalnie, nie było by tego problemu.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #70 dnia: 26 Lipiec 2008, 15:14:42 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything