Autor Wątek: Starzy przyjaciele  (Przeczytany 26020 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Onar

• Myśliwy
  • Reputacja: -3
Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #20 dnia: 12 Styczeń 2008, 17:04:53 »
No nie wiem. Ja bym chciał zobaczyć swoich przyjaciół, ale nie wiem czy na pewno będą. W końcu akcja bedzie się rozgrywała przed barierą. A ich poznaliśmy w czasie bariery.

pozdro, Onar.

Offline hiena

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #21 dnia: 14 Styczeń 2008, 21:50:07 »
Cytat: Arti
Jak myślicie czy SpellBound, da nam okazje zobaczyć starych przyjaciół z poprzednich części, czy również, chcieli byście ich ujrzeć?

Ja bym był za ujrzeniem starych znajomych, dzięki temu, jakieś takie wspomnienia, będą nam wracać, gdy będziemy grać w najnowszą część, ale też będziemy mogli zobaczyć, czy SpellBound bardziej weźmie sobie "wygląd" postaci. W końcu Gorn, jest silnym wojownikiem, więc powinien być typem " pakera " a i tak wygląda jak każdy z poprzednich części.

Ciekawe, by też było spotkanie z Bezimiennym, który mógł by się wreszcie przedstawić, to by było na pewno takim mini " podsumowaniem bohatera "  

Wydaje mi się, że mogą dać odmłodzonych starych przyjacieli bo jak mi wiadomo rozgrywa się to przed kolonią... Lee, Gorn , a milten to pipa jego tam nie trzeba chyba że jakiegos bardzo młodego.

Forum Tawerny Gothic

Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #21 dnia: 14 Styczeń 2008, 21:50:07 »

Offline Adanos92

• Kret
  • *
Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #22 dnia: 15 Styczeń 2008, 14:34:54 »
Ja również chciałbym ujrzeć starych przyjaciół z poprzednich części Gothica. Firma SB mogłaby mogłaby zrobic cos takiego że można się przemieszczać między Khorinis a Myrtana coś w ten deseń :)
dodac jaies nowe krainy i w ten sposób odwiedzili byśmy wszystkich starych znajomych :) Pozdro for all

Offline Diegomir

• Kret
  • *
Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #23 dnia: 15 Styczeń 2008, 19:44:43 »
Czy naprawde nie rozumiecie, ze nie zdradzono imienia bezimiennego zeby kazdy mogl tam wstawic swoje imie?

Offline Orkowy troll

• Kret
  • *
Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #24 dnia: 22 Styczeń 2008, 08:10:47 »
ja mysle ze fajnie by bylo gdyby się pojawili milten xardas pyrkar inni magowie ognia i wody vatras gorn diego lester lares nowi najemnicy i paladyni lee benet giron    

Offline BeoWolf

• Kopacz
  • **
Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #25 dnia: 26 Styczeń 2008, 15:16:48 »
Moim zdaniem wystarczą:

Diego
Gorn
Milten
Lester
Lee
Angar
Xardas
Vatras

Offline Akasemis

• Kret
  • *
Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #26 dnia: 05 Luty 2008, 13:44:54 »
Powinni być:
Diego
Gorn
Lester
Lee
Xardas
Saturas
Vatras
Milten (NAJWAÂŻNIEJSZY !!!)
Ufff i to chyba szyscy

Offline kristoforus

• Kret
  • *
Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #27 dnia: 05 Luty 2008, 14:06:42 »
Dużym plusem dla SB byłaby możliwość kontynuowania przygody w G4 wg zakończenia Gothic 3... np. jeśli zakończyliśmy grę zabijając Zubena i wypędzając orków to nie powinniśmy mieć możliwości spotkania Thorusa lub Angara, analogicznie w odwrotnej sytuacji nie spotkalibyśmy ludzi związanych z Rhobarem lub Magami wody (konflikt z Asasynami). to byłaby rzeczywista kontynuacja przygody Bezimiennego

Offline arts1991

• Kret
  • *
Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #28 dnia: 05 Luty 2008, 18:08:44 »
Czytałem , gdzieś na ofrum ze pojawi się te postacie z Gothic 1-Gothic 3 , tych co zabralismy no i Thorus

Offline Baś-ka

• Magnat
  • Reputacja: -2
  • No justice, no peace, fuck the police!
Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #29 dnia: 05 Luty 2008, 18:47:03 »
Czytałem , gdzieś na ofrum ze pojawi się te postacie z Gothic 1-Gothic 3 , tych co zabralismy no i Thorus

No tak tylko że gra za dwa lata i nic jeszcze pewnego nie ma. Przyjaciół z głównej paczki może tam nie być, mogą tam być jakieś drugoplanowe ale wątpie że będzie nasza główna paczka. A po za tym to już pewne że bezimiennego nie będzie więc nie piszcie już że chceice beziego bo i tak go nie będzie   . Twórcy tylko tak zapewniają żebyśmy kupowali grę a myślę że kiedy przyjdzie co do czego to i tak naszych przyjaciół nie będzie.

Offline arts1991

• Kret
  • *
Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #30 dnia: 05 Luty 2008, 19:30:25 »
Nie wiem co do tego , na pewno się pojawi nasza czwórka , oprcz tego bohater gry , ma być tak zapowiadalo , w niedawnym newsie

Offline mentos

• Kret
  • *
Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #31 dnia: 05 Luty 2008, 19:41:34 »
myśle że pojawią się pojedyncze  postacie z G,Gothic 2,Gothic 3 np Diego, Gorn, Milten, Lester, Lee, Lares inne postacie które przeżyły Gothic 3 nie zależnie od ścieżki

Offline YanCo

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 8
Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #32 dnia: 14 Marzec 2008, 15:31:13 »
A ja chciałbym ujrzeć starych przyjaciół takich jak:Diego,Milten,Gorn,Lester,Lee,Lares,Angar,Thorus,Magowie wody,Xardas,Wilk,Cord

Offline Dingers

• Kret
  • *
Odp: Starzy przyjaciele
« Odpowiedź #33 dnia: 30 Czerwiec 2008, 11:00:20 »
Oczywiście mam nadzieję, że będą starzy przyjaciele, a szczególnie:
- Diego
- Gorn
- Lester
- Milten
- I oczywiście Xardas!

Ale nie chciałbym aby dali imię dla naszego bohatera, a jeśli tak to do poprzednika, przecież można przejść grę po stronie, np. Adanosa, a wtedy królem chyba nie zostajesz. Co do reszty ludzi (starych przyjaciół) to mnie nie obchodzą, no może Lee mógłby jeszcze być ale do innych nie mam sentymentów, czy jakoś tak!

Diega,Gorna,Miltea i Lares chcialbym ujzec w gothic 4 ale xardasa nie bo tylko wykozustywal bezimiennego i to mi sie w nim nie podoba

Offline Lord Diego

• Kret
  • *
  • Pod mym berłem drży magia ciemności...
« Odpowiedź #34 dnia: 30 Czerwiec 2008, 14:41:21 »
Diego,Milten,Gorn,może Xardas,Magowie Ognia,Magowie Wody,Lester,Pedro jako przywódca np.bandytów,Lares,Joergen,Thorus,Lee,Torlof,Skip,Greg i paru najemników...wiem że Pedro jako przywódca jakiejś gildii brzmi banalnie...

Offline Kirgo32

• Myśliwy
  • Reputacja: 3
  • "Nawet piekło ma swoich bohaterów."
« Odpowiedź #35 dnia: 04 Lipiec 2008, 10:34:51 »
No fajnie by było gdybym grając w Arcanię spotkał gdzieś np. Diega. Ale też mam nadzieję, że ich twarze nie zmienią sie tak, że widząc ich zastanawiali byśmy się kto to jest. Więc powiem tak: Chcę ich zobaczyć w G4, ale jeśli mają mieć jakieś dziwne ryje, to lepiej żebym ich tam nie widział. :-*

Offline Ulather

• Kret
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 04 Lipiec 2008, 11:38:21 »
JA bym chciał zobaczyć najbardziej mordę Wrzoda Hahaha . SZczerze chciałbym  zobaczyć Gorna bo przecierz on jes z wysp Południowych i gra bedzie sie tam podobno toczyć .

Offline Kamilo246

• Kret
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 13 Lipiec 2008, 22:21:07 »
Mam nowe informacje ze na stuwe no moze na 50% zobzczymy ich w grze na 100000% zobaczymy beziego a innych na 50

Offline Lney

• Kret
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: 16 Lipiec 2008, 15:27:00 »
Ciekawe, by też było spotkanie z Bezimiennym, który mógł by się wreszcie przedstawić, to by było na pewno takim mini " podsumowaniem bohatera " 
Jak by była opcja dialogowa do zapytanie się bezia jak ma na imie to pewnie wyglądało by to tak:
-opcja 1
Ja:jak masz na imie
Bezi:nazywam się
Ja:Nie obchodzi mnie jak masz na imię
LOL
-opcja 2
Ja:jak się nazywasz
Bezi:eeeeeem , nie pamiętam przez poprzednie 3 części i 2 dodatki się nie przedstawiałem

Offline Ainur

• Magnat
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #39 dnia: 22 Sierpień 2008, 10:21:49 »
Po co nam jakieś stare dziady bezzimiennego,niechciałbym żeby gothic 4 był jak poprzednie części to było by bardzo nudne,lecz niestety chyba ich zobaczymy.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #39 dnia: 22 Sierpień 2008, 10:21:49 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything