Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Starzy przyjaciele
kolek:
Chciałbym spotkać się ze starymi przyjaciółmi choćby dlatego , żeby dali mi jakiś zarys tego co się z nimi stało po zakończeniu G3. Nie powinno być tam pół Khorinis , 3/4 Jarkendaru i Bóg wie co jeszcze.
Główni przyjaciele: Lee,Gorn,Mliten,Lester,Lares,Diego. W szczególności chciałbym spotkać się z Gornem Diego i Miltenem.
Dyum:
No cóż ja z nie tyle wielka co z ogromną chęcią zobaczył mordę Diega, Miltena, Lestera, Gorna, Xardasa i wielu innych. No i mam nadzieję, że dojdzie wielu nowych kumpli. Te postacie, które już wymieniłem umilają rozgrywkę, każdy fan serii ma z pewnością swojego ulubieńca z serii Gothic i na pewno chciałby się z nim w G4 zobaczyć, porozmawiać czy też pomóc w problemach.
Galeria_Ciastek:
Hmm...Gdybym w Gothic'u 4, był choćby Milten to bym dał tej grze wielkiego plusa. Zapowiedziano, że kilka postaci ma być podobno w nowym Gothic'u. Chociaż wątpie, czy to będą "starzy znajomi" ponieważ na końcu Gothic'a 3, zaznaczono, że to koniec ze starym Gothic'iem. Mam nadzieje, że SB (SpeelBound , chyba, że już macie jakiś skrót) da kilka kumpli z Gothic'a 2,3. Ot, choćby Moe'go Pozostaje nam czekać.
Pozdrawiam,
Ciastek.
(nie)bezimienny:
Ja jak każdy z Was chciałbym zobaczyć "starych przyjaciół". Fajnie by było jakby nowy bohater nawiązał z nimi jakiś kontakt, a oni (podobnie jak w Bezimiennym) ujrzeli w nim bohatera. Szczególnie chciałbym zobaczyć:
- Lee
- Gorn
- Milten
- oraz oczywiście Diego...
Eregrin:
W G4 chciałbym zobaczyć pysk tego brodatego Xardka, Gorna, Diega, Miltena, tego sekciaża Lestera (Jak będzie nosić zbroje nowicjusza z G1 to go osobiście zamorduję ;-), Lee, Laresa, Vatrasa, Saturasa i pozostałych magów wody, Grega, Skipa i to chyba wszyscy z tych najważniejszych. Liczę, że ci z SpeelBound zrobią im jakieś podobne pyski co w G1 i G2NK.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej