oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Jak myślicie czy SpellBound, da nam okazje zobaczyć starych przyjaciół z poprzednich części, czy również, chcieli byście ich ujrzeć? Ja bym był za ujrzeniem starych znajomych, dzięki temu, jakieś takie wspomnienia, będą nam wracać, gdy będziemy grać w najnowszą część, ale też będziemy mogli zobaczyć, czy SpellBound bardziej weźmie sobie "wygląd" postaci. W końcu Gorn, jest silnym wojownikiem, więc powinien być typem " pakera " a i tak wygląda jak każdy z poprzednich części.Ciekawe, by też było spotkanie z Bezimiennym, który mógł by się wreszcie przedstawić, to by było na pewno takim mini " podsumowaniem bohatera "
Czytałem , gdzieś na ofrum ze pojawi się te postacie z Gothic 1-Gothic 3 , tych co zabralismy no i Thorus
Oczywiście mam nadzieję, że będą starzy przyjaciele, a szczególnie:- Diego- Gorn- Lester- Milten- I oczywiście Xardas!Ale nie chciałbym aby dali imię dla naszego bohatera, a jeśli tak to do poprzednika, przecież można przejść grę po stronie, np. Adanosa, a wtedy królem chyba nie zostajesz. Co do reszty ludzi (starych przyjaciół) to mnie nie obchodzą, no może Lee mógłby jeszcze być ale do innych nie mam sentymentów, czy jakoś tak!
Ciekawe, by też było spotkanie z Bezimiennym, który mógł by się wreszcie przedstawić, to by było na pewno takim mini " podsumowaniem bohatera "