O łał ciekawe kiedy będziemy podziwiać uczniów z samymi 6...
Podobnie jak momo, ja również mało co poświęciłem na naukę - może jedynie na Polski (chciałem mieć 4 nie udało sie, i wyciągnąłem z matmy na 2). Co do reszty to nie przyłożyłem się, olewałem, etc. Byłem niesforny, tylko gry i dwór. Oto ja same zuooooo...
J.polski - 3 Cóż i tutaj można powiedzieć że walczyłem etc jednakże nie udało się na 4. W II klasie Liceum mam szlachetny zamiar dać właśnie największy hardcore z matmy i polaka i musze te dwa przedmioty ze sobą pogodzić niema bata.
Matematyka - 2 Oj uczyło się na tą zasraną dwójkę. I mogę sobie powiedzieć, że na nią solennie zapracowałem a i coś zapamiętałem.
J.angielski - 2 Oczywiście tutaj składam najszczersze pozdrowienia dla Pani od Ang (przy okazji dla Reinmara wiecznego obrońcy naszych kochanych nauczycieli) , przyjdę do niej z różami, biżuterią i dobrym ciastem. Od momentu pewnej nie zręcznej sytuacji w szkole zlałem sobie ang, sprawdziany pisałem na tróje w drugim półroczu jednakże w pierwszym miałem tylko 2 na semestr. Przy okazji pojechała mi po zachowaniu i tutaj mamy oh ah i uf 2.
Biologia - 3 W sumie tą ocenę fartem załapałem, bo niby coś tam odpowiedziałem, tam sprawdziany pisałem na 2/3 i tak jakoś wyszło.
Chemia - 2 Generalnie to na chemii były przegadane lekcje, więc moje oceny (4,1,2,2) same mówiły za siebie, nie mogło być nic innego jak 2.
Geografia - 3 tutaj też przykład fartownej oceny. Sprawdziany napisane na 2/3, reszta materiału zlana. Kalkulacja jakże prosta, i jakże przyjemna.
Fizyka - oprócz wspomnianych wyżej Polskiego, z fizyki chciałem mieć 3. Nie wyszedł spr który pisałem, a napisałem na 2 więc ocenka zjechała a na pierwsze półrocze było 3.
WF - 4 Sprawdziany zaliczane na 4 generalnie, często brak stroju i ogólne lenistwo.
Informatyka/Technologia Informacyjna - 4 pozostawię tego gościa i sam przedmiot bez komentarza.
Religia - 5 Dobry katolik który zawsze chodził na lekcję.
Funkcjonowanie Firmy - 3
Prawo Administracyjne - 3
Historia - 3
Niemiecki - 3
Prace Biurowe - 5
PO - 3
Zachowanie : dobre
Ilość godz. nieusp : 0
ÂŚrednia : około 2,8
pzdr.
Zachowanie: Bardzo dobre ( jak grzeszysz rób to tak, aby nikt nie widział
)
xDDDDDDDDD
Powiedz mi, po co ci te zaczepki, skoro później znów będziesz płakał i walił focha "on albo ja"? unsure.gif
Jakie zaczepki o czym ty mówisz przecież to jasno widać że lubisz bronić nauczycieli wręcz uwielbiasz jak typowa wazelinka argumentując że nie widzimy człowieka. Z całym szacunkiem, traktowanie przez niektórych nauczycieli nie jest ludzkie, a to co nie ludzkie, nie podlega pod tolerancje. [twoje słowa w temacie o rasizmie, chętnie bym się wypowiedzial gdyby nie twój nick poza tym gdybym cokolwiek napisał zostałbym zbesztany? przez kogo? Koffanego Reinmara. Nie dziękuje.]
Poza tym, czekam aż znów powiesz katolikom żeby zapchali sobie usta barankiem bożym.