Autor Wątek: Zatoka rozbitków  (Przeczytany 11403 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Foltest

• Magnat
  • Reputacja: 24
  • Chaos rodzi więcej chaosu.
Odp: Zatoka rozbitków
« Odpowiedź #60 dnia: 15 Marzec 2009, 23:05:40 »
Foltest wyostrzył zmysły próbując dokładniej coś ujrzeć, wysłyszeć. Po chwili półgłosem spytał niepewnie Canisa: Driady? Wampir ostrożnie podszedł bliżej, zrobił kilkanaście kroków, cały czas obserwując las.

Noszony ekwipunek:

1. Pogromca Dusz
    Nazwa broni: Pogromca Dusz
    Ostrość: 12
    Wytrzymałość: 10
    Typ: jednoręczny
    Rodzaj: miecz
    Poziom wykonania:  V
    Opis: Wykuty z 55 sztuk stali o zasięgu 0,9 metra, ważący 5kg

2. Skowyt ÂŚmierci
    Nazwa broni: Skowyt ÂŚmierci
    Zasięg: 280 metrów
    Rodzaj: łuk
    Poziom wykonania: V
    Opis: Stworzony z 50 sztuk drewna, ważący 2kg.

100x Strzała z ÂŻelaza
    wytrzymałość: 5
    ostrość: 6
    ciężar: 6

3. brak

4. brak

Zbroja: Szata Wampira Numenoru
             Nazwa odzienia: Szata Wampira Numenoru
             Rodzaj: szata
             Wytrzymałość: 1
             Ciężar: 1
             Opis: Uszyta z 200 sztuk Alfistru. Ponadto odbija promienie słoneczne.

Canis

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 15 Marzec 2009, 23:12:42 »
-  ÂŻe co? - Powiedziałem niewiedząc o co się rozchodzi z tymi Driadami. A wszystko spowodowane tym, że nie mam z natury wyostrzonych zmysłów jak wampiry czy draconi...

przeszliśmy kilka metrów, wówczas każdego dobiegły śpiewy i szmery.

- To nie driady... to jest generowane magicznie.

Zobaczyliśmy dokładnie zbliżające się do nas postacie. Było to 7 Heszarów.

Nazwa: Heszar
Opis: Heshary to bestie stworzone w wypadkowym eksperymencie nekromancyjnym. Osobniki długości do 8m, potrafiący podnieść tylko 2-2,5m swojego ciała w górę. Całe ciało jest to jeden wielki i silny mięsień. Nie posiadają kości oprócz skostniałych przednich łap, które tworzą ostre kije, oraz płytek na paszczy. Najczęściej spotyka się je w opuszczonych i bardzo wilgotnych jaskiniach. Przylegają do ścian wegetując, rosnąc. Nieświadome ofiary myślą, że to wielkie grzyby, lecz gdy zakłóci im się spokój ‘odczepiają’ się od ścian i zaczynią atak. ÂŻyją w małych 6-9 osobowych grupkach. Walcząc atakują ofiarę najczęściej bez stosowania taktyk, ale bywają także ataki mylne. Polegają na tym, iż jedne z osobników otwarcie atakuje, w czasie gdy reszta niezauważalnie zachodzi ofiarę ze wszystkich stron.
Szczęka zakończona ostrym i twardym dziobem. Tył głowy chroniony przez kolce jadowe. Całe ciało tych bestii jest zatrute silną grzybiczą trucizną.
Atak: Ugryzienie, atak ostrymi kikutami, duszenie, zatrucie, atak ciałem
Technika: Heshary atakują stadnie. Całe ciało pokryte jest drobnymi pęcherzami, w których zbiera się trująca substancja. W czasie ataku, potwory napinają swoje ciało (ogromny mięsień) doprowadzając do ‘wybuchów’ pęcherzy i uwolnieniu substancji w nich zawartych. Atakują również rzucając się z zaostrzonymi kikutami w stronę ofiary. Ich ogon jest przystosowany do łapania ofiar a następnie duszeniu ich poprzez śmiertelny ścisk.
Atrybuty: Słuch, wzrok, słuch przestrzenny (przylgnięte do ściany słyszą wszystkie kroki czy tupania w najbliższych okolicach), zastyganie w bezruchu, zaskoczenie.
Trofea: 1 l - Jad Heshgara, 4 x zęby, 2 x kikuty (ostre, porównywalne do mithrilu,  nadają się to wyrobu np. mieczy)

Noszony Ekwipunek:

1.Nazwa broni: Kostur ÂŚmierci
Ostrość: 14
Wytrzymałość: 12
Typ: Oburęczny
Rodzaj: Kostur
Opis: Wykuty ze 110 sztuk srebra zakończony zielonym kryształem z innego wymiaru (magia śmierci), o zasięgu 2 metrów, ważący 5kg, błogosławiony oręż (Rasher), mistrzowski oręż. Dzięki kryształowi wystrzeliwane przez kostur zaklęcia z magii śmierci są dwa razy potężniejsze. Zwieńczony na dole ostrym szpikulcem.

2.Nazwa broni: Mistrzowski ÂŁuk
Zasięg: 200 metrów
Poziom wykonania: IV

3.

4.Nazwa broni: Jaszczurzy Sztylet
Ostrość: 6
Wytrzymałość: 5
Rodzaj: sztylet
Poziom wykonania: III
Opis: Wykuty z 30 sztuk żelaza o zasięgu 0,2 metra, ważący 6kg.

Nazwa odzienia: Elitarna zbroja cienia
Rodzaj: zbroja
Wytrzymałość: 8
Ciężar: 5
Opis: Wykuta z 250 sztuk szkła, błogosławione odzienie (Rasher), mistrzowskie odzienie, chroni maga przed odpryskami jego własnych zaklęć.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #61 dnia: 15 Marzec 2009, 23:12:42 »

Offline Ainur

• Magnat
  • Reputacja: 21
« Odpowiedź #62 dnia: 16 Marzec 2009, 10:50:00 »
Ainur wstał a jego kompanów już nie było, a po chwili odrzekł. -Hmm, kiedy indziej tę ranę sobie opatrzę, a teraz pewnie poszli do tego lasu. No dobra być może potrzebują pomocy. - Po chwili biegł do lasu. Zastał tam jego towarzyszów i zbliżających się do nich Heszarów.

Broń 1:
Nazwa broni: amatorski miecz jednoręczny
Poziom wykonania: I
Opis: Wykuty z 50 sztuk żelaza o zasięgu 0,6 metra, ważący 6kg.

Broń 2: ---

Broń 3: ---

Broń 4: ---

Zbroja:
Nazwa odzienia: Strój obywatela Valfden
Rodzaj: strój
Ciężar: 1kg
Opis: Uszyty z 200 sztuk bawełny
« Ostatnia zmiana: 16 Marzec 2009, 10:52:27 wysłana przez Ainur »

Offline Czaroxxx

• Magnat
  • Reputacja: -4
  • Wóda, dziwki i lasery
« Odpowiedź #63 dnia: 16 Marzec 2009, 14:11:29 »
Kyras wyciągnął miecz. Staną w postawie obronnej.
- Co to jest do jasnej cholery. - powiedział z ciszonym głosem. - Pierwszy raz w życiu widzę takie paskudztwo. Rozumiem walczyć z przerośniętymi rysiami, ale to? - Heszary były coraz bliżej drużyny. - No cóż raz się żyje. - Kyras zmrużył oczy i skoczył na pierwszą z istot starając ciąć się ją po tułowiu. Herszar zrobił unik swoim gibkim ciałem i jednocześnie zaatakował dwoma kikutami które minęły głowę Kyrasa o parę centymetrów. Wojownik pochylił się i bocznym cięciem zranił Heszara który na skutek rany szybko się odsunął wydając przy tym donośny okrzyk bólu. Kyras cofnął się do grupy, ponieważ reszta Heszarów była już obok swojego rannego towarzysza.

Noszony ekwipunek:
1.Nazwa broni: Claymore Valfden 3
Typ: oburęczny
Opis: Wykuty z 45 sztuk żelaza o zasięgu 1,2 metra, ważący 6kg.

Heszar: 7

Offline Ainur

• Magnat
« Odpowiedź #64 dnia: 16 Marzec 2009, 14:23:04 »
No dobra, czas zacząć. - Powiedział, a przy czym wyjął miecz i rozpędził się do Heszara, ten swoim ogonem zawinął szyję Ainura. - Argh, ty bestio! - Krzyknął po czym podniósł miecz i wbił go w ogon heszara. Bestia zaryczała odrzucając Ainura kilka metrów od siebie. Potem ogon heszara wybuchł razem z jego substancją, zraniło to poważnie bestie choć nadal żyła.

Broń 1:

Zbroja:
« Ostatnia zmiana: 16 Marzec 2009, 14:25:06 wysłana przez Ainur »

Canis

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: 16 Marzec 2009, 14:44:54 »
Niestety Kyras, raniąc Heszara udało ci się uwolnić truciznę, którą Heszary mają na ciele: "Całe ciało tych bestii jest zatrute silną grzybiczą trucizną."; "W czasie ataku, potwory napinają swoje ciało (ogromny mięsień) doprowadzając do ‘wybuchów’ pęcherzy i uwolnieniu substancji w nich zawartych."

Zatrułeś się oparami wydanymi przez ciało Heszara, zaczynasz się dusić, a twoje ciało słabnąć.

Ainur, jesteś na drodze, nie wiesz dokładnie gdzie jesteśmy, po śpiewie juz nei dojdziesz bo umilkł, stoisz na drodze prowadzącej na południowy zachód wyspy.

Offline Czaroxxx

• Magnat
  • Wóda, dziwki i lasery
« Odpowiedź #66 dnia: 16 Marzec 2009, 14:52:43 »
Kyras poczuł się słabo, nie mógł nabrać wziąć oddechu, cofnął się parę kroków i oparł się na mieczu.
- Khe khe.. cholerna bestia... - Na czole wojownika pojawiły się duże krople potu. - trucizna. - Kyras spojrzał po towarzyszach, mieniło mu się w oczach. - Głupia śmierć zginąć od trucizny hehe... - Kyras cały czas trzymał się na nogach oparty całym ciężarem na mieczu.

Noszony ekwipunek:

Offline Ainur

• Magnat
« Odpowiedź #67 dnia: 16 Marzec 2009, 14:56:46 »
Ainur był na drodze, nie wiedział gdzie są jego towarzysze a tym bardziej nie wiedział gdzie są. Po chwili odparł. - No dobra, zobaczę co jest na wybrzeżu. - Rzekł i ruszył umiarkowanym krokiem na wybrzeże.

Broń 1:

Zbroja:

Canis

• Gość
« Odpowiedź #68 dnia: 16 Marzec 2009, 15:01:52 »
Ainur tak spacerując dojrzał na drodze dwa wilki, one również go ujrzały i przygotowały się do ataku.

Ainur jesteś przecież uleczony wiec nie chebdol o jakiś ranach.

Nazwa: Wilk
Opis: ÂŻyjące w watahach drapieżniki, okryte złą sławą z racji zażartości i sprytu. Występują pojedynczo w parach lub sforze od 7 do 16 osobników. W dowolnych lasach, górach, równinach i wzgórzach.
Walka: ugryzienie, przewrócenie, wręcz (zasięg 1.5m)
Technika: Wilki zwykle stosują taktykę odwracania uwagi wroga - część sfory to właśnie czyni, podczas gdy reszta otacza ofiary i atakuje ją z flanki.
Przewracanie - Wilk, któremu uda się ugryźć przeciwnika (udane trafienie), może próbować go przewrócić, nie wykonując ataku dotykowego ani nie prowokując okazyjnego ataku. Jest to akcja darmowa. Jeśli próba się nie powiedzie, przeciwnik nie może próbować przewrócić wilka.
Atrybuty: ciche poruszanie, nasłuchiwanie, tajniki dziczy, ukrywanie, zauważanie, finezja w broni (ugryzienie)
Trofea: skóra wilka, 4x wilcze pazury, 2x wilcze kły, 5l wilczej krwi

Offline Vender

• Myśliwy
  • Reputacja: 0
  • Gdy jesteś sam nikt cię nie zdradzi...
« Odpowiedź #69 dnia: 16 Marzec 2009, 15:08:44 »
-ech czy ja muszę mieć zawsze racje-westchną Vender patrząc na heszare -a teraz...  -
Sprawnie wyjął miecz i zaatakował jedną z bestii ,tej się to nie spodobało zachciała ugryźć Vender.
Heszara szybko zbliżyła się do niego.Vender cofał się najszybciej jak umiał, w końcu się przewrócił
bestia ciągle się do niego zbliżała ,Vender próbował lecz nie potrafił wstać. ÂŁep heszary znajdował się tuż nad nim.W tym momencie Vender wbił swój miecz w tłowię bestii ,ta cofnęła się o parę metrów.
Venderowi nareszcie udało się wstać bestia była pare metrów od niego i zaczeła się do niego ponownie zbliżać.Vender zacisnął rękę na rękojeści swojego miecza .Kiedy bestia była wystarczająco blisko wbił  swój miecz w jej głowę.

Heszar: 6

1. Brak

2. Brak

3. Nazwa broni: amatorski miecz jednoręczny
Opis: Wykuty z 50 sztuk żelaza o zasięgu 0,6 metra, ważący 5kg.

4. Brak

Zbroja

Canis

• Gość
« Odpowiedź #70 dnia: 16 Marzec 2009, 15:16:30 »
Wbijając miecz zraniłeś ja na tyle, by upadła na ciebie, trojąca substancja wydobyła się z ciała Heszara i zatruła ciebie, Heszar padając na ciebie wbił swój potężny kikut w twoją prawą pierś przyszpilając cię do ziemi, a krew zaczęła sączyć się z rany, trująca substancja i odniesione rany spowodowały, ze zemdłeś, a twój ogarek żywota, zaczyna przygasać (konasz).

Heszar: 6

Offline Ainur

• Magnat
« Odpowiedź #71 dnia: 16 Marzec 2009, 15:30:43 »
Jeden z wilków, rozbiegł się i rzucił się na Ainura, ten tymczasem odskoczył. Dwa wilki krążyły wokół wojownika czekając aż ich przeciwnik zrobi błąd. Tymczasem jeden z wilków rzucił się na Ainura, lecz ten pochylił się. Gdy bestia stała jeszcze tyłem Ainur jak najszybciej przeciął uda wilka powodując u niego lekkie zachwianie równowagi. Jednakże drugi wilk, który uprzednio jeszcze krążył wokół wojownika, natychmiast wykorzystał sytuacje, i ugryzł Ainura w nogę, po czym lekko padł a wilk się na niego rzucił próbując ugryźć go w twarz. Ainur odepchnął nogami bestie, natychmiast wstał, i wbił miecz w głowę przeciwnika.

Wilk: 1

Broń 1:

Zbroja:
« Ostatnia zmiana: 16 Marzec 2009, 15:35:26 wysłana przez Ainur »

Canis

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: 16 Marzec 2009, 16:55:55 »
Ainur zabił wilka, jeszcze jeden został i rzuca się do ataku...

Wilk: 1

Widziałem kiepskie efekty dotychczasowej walki więc postanowiłem czynnie wziąc w niej udział, z pomocą atrybutu lewitacji wzniosłem się nad bestie i nad pozostałych członków wyprawy, jednocześnie uniosłem ręce ku górze, rozpostarłem je i wypowiedziałem zaklęcie gradu piorunów.  Energię maiłem już skumulowaną.

- Ishuash Ru, Iaishosh Huush Aroshel!

Energia wydobyła się z dłoni, sprawnej dłoni, oraz z drewnianego kikuta dołączonego zamiast części ręki,zdolnego przewodzić energię magiczną. Energia pomknęła w kierunku chmur, a po niedługim czasie, zaczęły zbierać się ciemne chmury, zawistując burzę. Niemniej jednak deszczu zabrakło, a z niebo zaczęły padać pioruny, a ich miejsca uderzenia były przeze mnie precyzyjnie kontrolowane.

Dzięki zaklęciu spadło 8 uderzeń, cztery pierwsze uderzyły w bestie zabijając je na miejscu, wyładowanie elektryczne przechodząc przez ich śliskie ciało będące w całości niemalże jednym wielkim mięśniem, spowodowało drgawki i padały na ziemię martwe. pozostałe 4 pioruny nie dały rady uderzyć w bestie, spowodowały jedynie niewielkie poparzenia, z tego powodu, ze padły blisko nich.

opadłem na ziemię i podszedłem do umierającego Vendera, delikatnie wyjąłem kikut z ciała Vendera i odepchnąłem wielkie ciało Heszara od ciała Vendera. położyłem rękę na ranie na lewej piersi i kumulując w niej energię, wypowiedziałem zaklęcie:

- Ruush Xuesh, Gresh Ilxuesh Arishesh!

Energia wydobyła się z reki tworzac wokół niej czerwoną otoczkę, która dotykajac rany powodowała jej dość szybke zabliźnianie się, gdy rana się wygoiła, energia została całkowicie przez ranę wchłonięta, jednoczesnie uzupełniając stan krwi rannego. Vender sie ocknał.

- Kyras i Vender, wykonujcie jak najmniej ruchów, aby trucizna się zbyt szybko nie przemieszczała. Postaram się szybko zorganizowac wam odtrutki, ale nie mam składników...

Powiedziałem i mając jedyny pomysł, spojrzałem an pozostałych uczestników wyprawy.
- Macie łuki może? Strzelajcie do tych bestii, nie chce musieć robić kolejnych odtrutek... Sado, znasz trochę magii, zrób coś pożytecznego.

Po czym teleportowałem się...

Wyjaśnienie: bestie były od nas oddalone, Kyras i Velder znacząco się do nich sami zbliżyli, zeby było wszystko jasne.

Heszar: 2

Noszony Ekwipunek:

Opis: Wykuty ze 110 sztuk srebra zakończony zielonym kryształem z innego wymiaru (magia śmierci), o zasięgu 2 metrów, ważący 5kg, błogosławiony oręż (Rasher), mistrzowski oręż. Dzięki kryształowi wystrzeliwane przez kostur zaklęcia z magii śmierci są dwa razy potężniejsze. Zwieńczony na dole ostrym szpikulcem.

3.

Opis: Wykuta z 250 sztuk szkła, błogosławione odzienie (Rasher), mistrzowskie odzienie, chroni maga przed odpryskami jego własnych zaklęć.

Offline Czaroxxx

• Magnat
  • Wóda, dziwki i lasery
« Odpowiedź #73 dnia: 16 Marzec 2009, 17:03:08 »
Kyras nie utrzymał się dłużej na mieczu i padł na ziemię. Ciężko dyszał i ledwo widział. W jego głupie szumiało jakby miał gniazdo szerszeni.
- Kurwa... - Kyras starał się krzyknąć ale nie miał sił. Próbował się podnieć ale był zbyt osłabiony.

Noszony ekwipunek:

« Ostatnia zmiana: 16 Marzec 2009, 19:53:08 wysłana przez Kyras »

Offline Foltest

• Magnat
  • Reputacja: 24
  • Chaos rodzi więcej chaosu.
« Odpowiedź #74 dnia: 16 Marzec 2009, 17:21:57 »
Wampir schował miecz do pochwy na plecach. Wyciągnął runę Heshar z torby, wycelował w jednego z Heszarów, kula ognia powędrowała w potwora. Wampir zdjął z pleców łuk, wyciągnął z kołczanu strzałę, nałożył ją na cięciwę, naciągnął i strzelił w Heszara(Atak: Potężny Strzał), którego poprzednio zaatakował runą. Wampir nałożył jeszcze jedną strzałę i strzelił w mordę tego samego potwora(Atak: Potężny Strzał). Wampir nałożył kolejną strzałę i czekał, aż strzały sięgną celu.

Kołczan: 98x Strzała z ÂŻelaza

Noszony ekwipunek:

1. Pogromca Dusz
    Nazwa broni: Pogromca Dusz
    Ostrość: 12
    Wytrzymałość: 10
    Poziom wykonania:  V
    Opis: Wykuty z 55 sztuk stali o zasięgu 0,9 metra, ważący 5kg

2. Skowyt ÂŚmierci
    Nazwa broni: Skowyt ÂŚmierci
    Zasięg: 280 metrów

100x Strzała z ÂŻelaza
    wytrzymałość: 5
    ostrość: 6
    ciężar: 6

3. brak

4. brak

Zbroja: Szata Wampira Numenoru
             Nazwa odzienia: Szata Wampira Numenoru
             Rodzaj: szata
             Ciężar: 1
             Opis: Uszyta z 200 sztuk Alfistru. Ponadto odbija promienie słoneczne.

Offline Ainur

• Magnat
« Odpowiedź #75 dnia: 16 Marzec 2009, 17:22:09 »
Wilk przez rozbiegnięcie rzucił się do ataku, skoczył aby przewrócić Ainura aby go przewrócić i zagryźć. Tymczasem wojownik pochylił się, a wilk nieco się poślizgnął. Ainur trzymał miecz wprost na wilka. Ten rzucił się na niego, a Ainur zadał cios s brzuch powodujący padnięcie wilka. Wojownik postanowił zrobić ostateczne uderzenie, podniósł miecz i zatopił go w ciele wilka, a po chwili odparł. - No i koniec, mam nadzieję że tamci jeszcze żyją.

Broń 1:

Zbroja:
« Ostatnia zmiana: 16 Marzec 2009, 17:25:14 wysłana przez Ainur »

Offline Vender

• Myśliwy
« Odpowiedź #76 dnia: 16 Marzec 2009, 17:28:35 »
Vender choć odzyskał przytomność nie otwierał oczu.Usłyszał słowa Canisa.Nie wykonywał żadnych ruchów i to nie z polecenia Canisa lecz dlatego że był zbyt zmęczony.Czuł że zbliża się śmierć,słyszał tylko  jakieś szumienie,leżał w bezruchu czekał na nieuniknione.

1. Brak

2. Brak

4. Brak

Zbroja

Canis

• Gość
« Odpowiedź #77 dnia: 16 Marzec 2009, 18:51:49 »
Foltest zabił stwora.

Heszar: 1

Ainur zabił Wilka...

Teleportowałem się do pewnych sal w północno wschodniej części gór na Valfden, wszedłem do środka i stanałem przed drzwiami sali alchemicznej, po kilku chwilach wszedłem do niej i zastałem przygotowane ziarna brzuchawca i 10 ziół leczniczych, koło czystego stołu alchemicznego stały czyste flakoniki 0,3 l oraz dzban zimnej wody było tego 0,4 l.

Podszedłem do stołu i wziałem pierw 5 ziół leczniczych i zacząłem je dokłądnie ugniatać moździerzem, gdy zioła puściły wszystkie swoje soki, odlałem 0,2 litra wody do kociołka, wlałem esencję z roślin i zacząłem gotować. Po 10 minutach wrzuciłem 3 ziarna brzuchawca do gotujacej się wody i dalej odczekałem 10 minut aż mikstura była gotowa, poczym wlałem ja do pustego flakoniku 0,3 l.

Drugą miksturę zrobiłem identycznie co pierwszą...

Podszedłem do stołu i wziałem pierw 5 ziół leczniczych i zacząłem je dokłądnie ugniatać moździerzem, gdy zioła puściły wszystkie swoje soki, odlałem 0,2 litra wody do kociołka, wlałem esencję z roślin i zacząłem gotować. Po 10 minutach wrzuciłem 3 ziarna brzuchawca do gotujacej się wody i dalej odczekałem 10 minut aż mikstura była gotowa, poczym wlałem ja do pustego flakoniku 0,3 l.

ÂŁączny czas: 40 minut.

Po czym zabrałem oba wywary i przypiałem do pasa przy zbroi po czym teleportowałem się do miejsca na polu walki.

Podszedłem do Kyrasa i Wręczyłem mu odtrutkę 0,3 l
- Wypij, radzę jak najszybciej...

Po czym podszedłem do Vendera, odchyliłem jego głowę do tyłu i włałem do ust odtrutkę 0,3 l.
- Za kilkanaście minut powinieneś wrócić do normy...

Noszony Ekwipunek:

3.

[/quote]

Offline Czaroxxx

• Magnat
  • Wóda, dziwki i lasery
« Odpowiedź #78 dnia: 16 Marzec 2009, 19:52:27 »
Kyras bez straty czasy wychylił szybko całą zawartość buteleczki po czym odrzucił ją na bok. Od samego wypicia cieczy poczuł się lepiej. Z każdą chwilą jego siły wracały.
- O to mi chodziło... - Wojownik powoli zaczął się podnosić z ziemi. Jak wstał podniósł swój miecz i jeszcze przez chwilę się o niego opierał. Kyras spojrzał na Canisa. - Gdyby nie twoja pomoc pewnie w niedługim czasie wąchałbym kwiatki od spodu albo co gorszego. Wielkie dzięki za pomoc ale jak widzę został nam jeszcze jeden przeciwnik do pokonania. Kyras powolnym krokiem zbliżył się do kompanów.
-Nie ma czasu do stracenia trzeba działać i ruszyć dalej a nie na jakimś cholernym ślimaku stawać. Kto mi pomoże ubić te plugawe stworzenie? - Kyras popatrzył po towarzyszach licząc na odrobinę wsparcia z ich strony.

Noszony ekwipunek:

« Ostatnia zmiana: 16 Marzec 2009, 20:06:50 wysłana przez Kyras »

Offline Vender

• Myśliwy
« Odpowiedź #79 dnia: 16 Marzec 2009, 20:21:40 »
Vender powoli wstał z ziemi.
-Co się stało- wymamrotał -pamiętam że eee... słowa Canisa i po za tym nic-mamrotał dalej- jak mnie głowa boli-teraz popatrzył na Canisa-Wielki dzięki ,za to że mnie uratowałeś bez twojej pomocy bym się już nie obudził.-Następnie popatrzał na uczestników wyprawy-Gdzie Ainur?-zapytał ździwiony
po czym usiadł na ziemie.

1. Brak

2. Brak

4. Brak

Zbroja

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #79 dnia: 16 Marzec 2009, 20:21:40 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything