Ankieta

Kto waszym zdaniem jest najlepszym kompanem w serii Gothic?

Diego
67 (33.8%)
Gorn
46 (23.2%)
Milten
20 (10.1%)
Lester
2 (1%)
Cavalorn
0 (0%)
Cor Angar/Angar
14 (7.1%)
Lee
25 (12.6%)
Lares
9 (4.5%)
Biff
2 (1%)
Wrz
13 (6.6%)

Głosów w sumie: 193

Autor Wątek: Najlepszy kompan  (Przeczytany 18010 razy)

Description:

Offline Diego Ostatni Asasyn

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #40 dnia: 14 Czerwiec 2007, 08:31:02 »
Według mnie najlepszym towarzyszem broni jest właśnie Gorn, dobrze zbudowany mięśniak który pomoga nam w trudnych chwilach. Na drugim miejscu jest cwany stary lis, Diego

Offline Rakbar Nasard

• Weteran
  • Reputacja: 4124
  • I will find you anywhere you go.
    • Karta postaci

Najlepszy kompan
« Odpowiedź #41 dnia: 14 Czerwiec 2007, 10:43:47 »
Długo sie zastanawiałem kogo wybrać ale gdy przeczytałem imie Milten to wiedziałem koto już wybiore. Miltena wybrałem za jego spokuj, odpowiedzialność i mądrość. On jest najlepszym kompanem oprucz tych wyżej wymienionych cech jest jeszcze jedna jego: siła magiczna której w G3 nie ma  .

Forum Tawerny Gothic

Najlepszy kompan
« Odpowiedź #41 dnia: 14 Czerwiec 2007, 10:43:47 »

Offline Bondzik

• Kret
  • *
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #42 dnia: 14 Czerwiec 2007, 11:22:05 »
No cóż, dla mnie najlepszym towarzyszem jest Gorn. Nie wiem dlaczego ale to on mi najbardziej przypadł do gustu, w G3 wszyscy nasi towarzysze są "Ciotowaci" ale Gorn jest z nich najsilniejszy... Pomógł nam bardzo dużo, wyszedł po nas na dworze Irdolas (Jak zrobiłem błąd proszę mnie poprawić) i zawsze było z nim o czym porozmawiać i ma niezłe poczucie humoru ;)

Offline Dark Ulthar

• Kret
  • *
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #43 dnia: 14 Czerwiec 2007, 12:03:15 »
ja wybierałęm pomiędzy miltenem i diego ale zagłosowałem na miltena ponieważ jest mądrym rozważnym i silnym magiem.Oczywiście jak bym miał wybierać między wszystkimi kompanami wybrałbym każdego

Offline Kjamilex

• Kret
  • *
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #44 dnia: 14 Czerwiec 2007, 14:00:51 »
Ja wybrałem Diego, ze względu na to, że pomaga nam na samym początku gry, w dworze Irdorath, ogólnie go lubię, nie wiem czemu, może za jego spryt i zręczność. Na drugim miejscu jest Milten, spokojny mag, i pomaga nam naładować Uriziel magiczną mocą.

Offline Revagus

• Kopacz
  • **
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #45 dnia: 21 Czerwiec 2007, 10:47:11 »
Powiem że wszystkich kompanów lubie oprócz Wrzoda   jednak myślałem na zagłosowaniu na Angara,Lestera,Diega,Gora,Lee to moi najlepsi kumple z gry ale jednak wybrałem Gorna.
Gorn.Sliny,Odważny zawsze gotowy żeby skopać tyłki ;] [tak samo jak ja].

Offline OS@M@

• Kret
  • *
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #46 dnia: 19 Październik 2007, 14:22:53 »
Dla mnie najlepszym kompanem jest Gorn. Jest równym gościem bardzo silnym i dobrze wyszkolonym w walce. Duzo nam pomaga począwszy od 'jedynki' kiedy to razem z nami zdobył kamien ogniskujący z starego kasztoru i odbijał z nami wolną kopalnie.

Offline Bandito

• Kret
  • *
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #47 dnia: 20 Październik 2007, 09:29:51 »
Dla mnie najlepszym kompanem i towarzyszem broni jest Angar. To bardzo mądry człowiek i świetny wojownik.  Nie okazuje zbytnio swoich uczuć i nie pozwala by emocje wzięły górę nad zdrowym rozsądkiem. Pomógł mi też na dworze Irdorath i za to wszystko bardzo go cenię.

Offline gorn99

• Kret
  • *
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #48 dnia: 06 Listopad 2007, 20:28:52 »
dla mnie najlepszym kompanem jest gorn, bo nie cacka się w jakieś kusze, łuki czy zaklęcia tylko wszystko wymiata swoim pięknym obusiecznym toporkiem (myśląc tu o 1 części). Wszyscy właściwie są w porządku, ale gorn jest twardzielem i dlatego respekt.

Offline Vlades

• Myśliwy
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #49 dnia: 06 Listopad 2007, 20:45:46 »
Według mnie najlepszym kompanem jest Diego. Uważam, że jest najlepszy, ponieważ to on nam pomógł na początku. Potem wiele razy go spotykaliśmy i za każdym razem nam pomógł.
A oto i przykłady, np.
- Podczas gdy chcieliśmy zostać Cieniem, pomagał nam.
- W kanionie trolli, też.
- Ostrzegł nas abyśmy nie szli do SO, ponieważ pilnowali go strażnicy i chcieli zabić każdego.
(Dla niektórych, on nas poinformował, że sąÂ strażnicy ale nie poto aby
ten ktośÂ uważałÂ ale aby się na kimśÂ wyżyć...)

Offline kacper422

• Kret
  • *
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #50 dnia: 07 Listopad 2007, 08:04:16 »
Moje podsumowanie:
Gothic 1: Najlepszy kompan Wrzód (mówię serio bawił mnie mocno)
Gothic 2: Nie wiem chyba nikt nie zasłużył na moje zaufanie
Gothic 3: Najlepszy kompan Copper (śmiać mi sie z niego zawsze chce jak go te orki tłuką)

Offline Gunses

• Arystokrata
  • Reputacja: 14198
  • jak z debilem.
    • Karta postaci

Najlepszy kompan
« Odpowiedź #51 dnia: 07 Grudzień 2007, 18:36:18 »
Dla mnie najlepszym kompanem jest Diego. Pomaga nam na początku, 'wprowadza' w świat, jest fajnym kumplem/przyjacielem dla Bezimiennego bohatera. Najbardziej przypadł mi do gustu, jest sprytny, przebiegły ale też jest wiernym przyjacielem i oto właśnie chodzi.

PzDr

Offline Paler

• Kret
  • *
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #52 dnia: 10 Grudzień 2007, 13:04:40 »
Zaglosowalem na Diego,ktory pomogl nam na poczatku naszej przygody.Gdy wybieramy SO pomaga nam sie do niego dostac.Mozemy u niego takze wiele sie nauczyc.No i w dalszej czesci ostrzega nas przed ludzmi ze Starego Obozu,ktorzy czekaja na nas przy bramach.

Offline MattiRosik

• Kret
  • *
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #53 dnia: 16 Grudzień 2007, 18:28:47 »
Ja głosuje na Diego, głównie ze względu że jest pierwszym NPC z którym się zetknąłem w grze.
Niestety mogłem oddać tylko jeden głos, więc prezedstawię listę ulubionych kompanów:
1.Diego, 2.Gorn, 3.Lee, 4.Lares, 5.Angar, 6.Lester, 7.Milten,[(...)2500000000005.Wrzód].

Offline Sir Gregres

• Kret
  • *
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #54 dnia: 16 Grudzień 2007, 19:10:14 »
Jak dla mnie to najlepszy jest Milten, miły, otwarty itp. Gorn jest za tym żeby bic i zabic.Lester no cóż niewiele nam pomaga.Nie mam nic przeciwko Diego ale jakoś mi nie przypadł do gustu.Ja zawsze wolałem załatwiac sprawy przy pomocy czarów a jeśli Milten mi towarzyszy to jest albo siła czarów razy 2 albo miecz  (lub łuk) i czary.

Offline Lord Scorpio

• Kret
  • *
Najlepszy kompan
« Odpowiedź #55 dnia: 16 Grudzień 2007, 22:26:40 »
Moim zdaniem najlepszym partnerem dla Beiza jest Angar nie przeszkadza i pojawia się zawsze kiedy jest potrzebny, dodatkowo świetnie wyszkolony wojownik, twardy, ale sprawiedliwy!

Forum Tawerny Gothic

Najlepszy kompan
« Odpowiedź #55 dnia: 16 Grudzień 2007, 22:26:40 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18