BakMan - nick dwucz?onowy (dlatego mam dwie litery napisane wielk? liter?), a wi?c omówi? ka?dy cz?on osobno:
Bak - inaczej mówi?c bokobrod, 'PeKaeS", bak ;] W I-II klasie gimnazjum jeszcze si? nie goli?em tak cz?sto jak teraz, tak?e na mej twarzy widnia?y baki. Z liczby mnogiej (baki) przekszta?ci?em na liczb? pojedyncz? i wysz?o mi "Bak".
Man - m??czyzna, cz?owiek. To chyba zrozumia?e
Nick ten wymy?li?em mo?na powiedzie? w pi?? minut maj?c w??czon? gr? Battlefielda 1942. Po prostu dobija?y moje nicki pokroju "Kamil Wielki" (jak nie mia?em neta to jego zazwyczaj u?ywa?em - wiem, niewyobra?alna dzieciniada), b?d? "Knight" (nie u?ywam go, poniewa? ju? na necie widzia?em jak kto? pos?ugiwa? si? nim i stwierdzi?em, i? jest zbyt ma?o oryginalny).
U?ywam niekiedy jeszcze drugiego nicka - Keither. Równie? go opisz?, ?eby wasza baza danych forum by?a ci??sza ;] Taki ma?y sabota? (;
Gra Kingdom under fire - RTS, gdzie by?y dwie strony konfilktu: Przymierze i horda ;] Przymierze to ludzie, krasnoludy, le?ne elfy. Horda to wszelkie orki, ogry, mroczne elfy, wampiry, nieumarli, potwory. Najzabawniejsz? rzecz? w wersji ENG by?o to w jaki sposób mówi? le?ne i mroczne elfy. Le?ne mówi? z akcentem francuskim (po angielsku), a mroczne z rosyjskim (równie? po angielsku) xD BeKa z nich by?a w ka?dym razie ; D Ale wró?my do tematu: mój nick wzi??em od jednego z bohaterów Przymierza - Keithera, smoczego rycerza:
"Keither by? jednym z Rycerzy Xok, którzy ocalili Bersiach od rz?dów Keelianiego. Za?o?yciel królestwa Azilli zmar? naturaln? ?mierci? w wieku 65 lat [tego zdania nie rozumiem]." W ka?dym razie by? zajebisty ze wzgl?du na to, i? by? wspania?ym wojem, oraz móg? przywo?ywa? najpot??niejsze jednostki lataj?ce - smoki ;]