- Mam na imię Elena i jestem tutaj po to aby nauczyć Cię kilku przydatnych umiejętności, które na pewno docenisz w czasie twoich podróży. - rzekła bardzo ładna młoda dziewczyna o długich rudych włosach targanych przez wiatr. ÂŁadnie wykonana kolczuga z płaszczem w barwach Valfden zdradzała jej przynależność do straży miejskiej.
- Jeśli chcesz o to zapytać to jestem jedną z niewielu kobiet w stopniu oficerskim służących w straży ale o tym możemy porozmawiać kiedy indziej. Teraz ważna jest nauka. - dodała rozkładając zapisany zwój.
- Tego wszystkiego jestem w stanie Cię nauczyć jeśli oczywiście masz pieniądze. Nauczam wieczorami praktycznie przez cały tydzień. Wyjątkami są poniedziałki i czwartki gdzie nawał obowiązków nie pozwala mi na to. Nie zapomnij odwiedzić Karena kupca z przedmiotami i Jana nauczyciela specjalizacji walki.
Imię: Elena
Rasa: człowiek
Data urodzenia: 12.02.26508, eI
Opis: Oficer straży miejskiej Valfden oddelegowana do miasta jako nauczycielka umiejętności.
Nauka:Przed nauką upewnij się, że posiadasz dostateczną ilość złota.
Umiejętności alchemiczne:Rozpoznawanie roślin |
Koszt: 80 grzywien [link]Umiejętności myśliwskie:Podstawy łowiectwa |
Koszt: 120 grzywien [link]Umiejętności skrytobójcze:Akrobatyka |
Koszt: 350 grzywien [link]Pozostałe umiejętności:Jeździectwo |
Koszt: 220 grzywien [link]Perswazja |
Koszt: 500 grzywien [link]Wilk morski |
Koszt: 450 grzywien [link]Wymagania:- Możesz uczyć się tylko jednej umiejętności w ciągu 24h - liczone od akceptacji nauki przez NPC.
- Nauka prowadzona jest we poniedziałki, środy, piątki, soboty i niedziele w godzinach 15:00-23:00.
- Chcąc skorzystać z nauki zobowiązany jesteś zapisać się w tym temacie.
- W czasie nauki nie możesz znajdować się na zadaniach czy wyprawach. Dopuszczalne jest natomiast przebywanie w domach, zakładach czy sklepach innych graczy oraz w instytucjach takich jak np. Ratusz czy Skarbiec.