Respev może mieć racje, co do tego folderu. Ja miałem też problem z napisami... że ich wcale nie było!!! Tzn. cały wygląd menu był, muzyczna też, ale nie było napisów. Kiedy włączałem NOWÂĄ GRE ładowanie było OK, muzyczka też, ale po wczytaniu... kiedy pokazuje sie okienko z podpowiedziami, napisów też nie było, w ekwipunku też... tak mnie coś trafiło, że sobie nie wyobrażacie . A miałem oryginała, więc tym bardziej załamka. Okazało sie, iż zanistalowałem kiedyś demo G3, po angielsku ( innego nie mogłem znaleźć, a oryginału nie posiadałem) na dysku C. Potem, kiedy już kupiłem wreszcie G3, zainstalowałem go w tym dysku, w tym owym folderze, więc gra nie wiedziała chyba, które napisy dać, więc nie dała wcale . Po odinstalowaniu demka było już dobrze. Tak więc: popieram ten pomysł z wywaleniem G3 z "Moje Dokumenty". Jeżęli to nie podziała, to ja nie wiem.... W tedy sterowniki i takie tam, ale w ostateczności, bo wątpie, aby coś zdziałały. A jak po tym, dalej będzie taka kaszana, to ja naprawde nie wiem.
Może moje zdażenie, da coś do myślenia, w twoim przypadku.
pzdr.-Ankh-Morpork