Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gomez złodziej

<< < (2/6) > >>

MooN:
Dziwne. U mnie na kluczu, niebyło napisane Gomez. Z tego co wiem, jest tylko jeden klucz z napisem Gomez. A znajduje się on w byłej komancie kruka w GD. Więc najpewniej ci się pomyliło.

Walar:

--- Cytat: Rhobar II ---Dziwne. U mnie na kluczu, niebyło napisane Gomez. Z tego co wiem, jest tylko jeden klucz z napisem Gomez. A znajduje się on w byłej komancie kruka w GD. Więc najpewniej ci się pomyliło.

--- Koniec cytatu ---
Mam w ekwipunku "klucz do pierwszych drzwi" i jest jeszcze "wyryto na nim imię Gomez" czy jakoś tak. Gram bez dodatku Noc Kruka.

kakarott:
tu nie ma miejsca na pomyłke jest tam napisane gomez gdyż jest to najcenniejsza skrzynia gomeza wywieziona z górniczej doliny własnie przez złodziei z resztą w G1 też mieliśmy stycznośc z tym kluczem

z poważaniem kakarott

jamie:
Jasne że imiona się powtarzają jak to mówi XAR_DAS jeszcze np. jest Silas który jest w g1 i g2 oczywiście to ten sam Silas, ale w trójce jest jeszcze Sillas w Cape Dun, ale ten to jest już ktoś inny. Albo Jack w Latarni morskiej w G2. W G3 też jest Jack koło Ardei.

Vassili:
jeden z złodzieji mówił że ten mistrz zamków zabespieczył kufer a potem wżucili go o koloni, więc to chodzi chyba o gomeza magnata co nie??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej