Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka
Problem z Laresem
Galeria_Ciastek:
To tak. Wiem, że był taki temat. Jestem członkiem Wodnego Kręgu, i Lares ma mnie zaprowadzic do Magów Wody i oddac ornament. Tyle, że nie ma takiej opcjii dialogowej... Wiem, że jak go się poprosi o zaprowadzenie do Najemników, to daje Ornament w 3 rozdziale. I wiem, że to było w tamtym temacie. Jednak nie prosiłem go o to! A on i tak nie ma tej opcjii! W GD nie byłem. Wiem, że jest inny powód, dzięki któremu da mi Ornament w 3 rozdziale. Może go znacie? Zaczynam grac od nowa, i niechce, żeby to się powtrzyło, więc proszę o wymienienie innych możliwości, z których powodu nie da mi ornamentu. Z góry dzięki.
_Snopek_:
Kiedy dostaniesz od Laresa jego pierścień przynależności do Wodnego Kręgu musisz udać się na rynek i w rozmowie z Baltramem powiesz mu, że ktoś musi zastępować Laresa w porcie pod jego nieobecność. Po tej czynności Lares uda się już z tobą w podróż do Magów Wody, a później do Lasu na północ od Khorinis.
Sprawdź tę możliwość wcześniej bo nie jestem przekonany do tego czy musisz rozpoczynać grę od początku.
Galeria_Ciastek:
Snopek--> No niestety, ale to nic nie dało. Nie wiem jaki błąd popełniłem. Może mam buga czy coś, ale wątpie. Po za tym, wcześniej Lares nie wymagał zastępstwa (może z tego powodu,że rozwiązałem sprawe zaginionych ludzi).
Paddy:
a masz ten ornament? jak tak to musisz iść sam gdzieś było to wyjaśniane dlaczego (chyba przez to że poszedłeś do niego o złej godzinie też tak miałem, do lasu też nie pójdzie)
Grotos:
jezeli masz przy sobie ornament to mozesz go zaniesc sam magowie mowy prowadza wykopaliska w okolicy piramid takich tam bedzie zejscie pod ziemie i w 3 bodajze komnacie bedzie Saturas z gothica 1
a reszta magow kilka sal obok pozdro :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej