Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Zlotowicze
Respev:
--- Cytuj ---Z kim będzie to pamiątkowe zdjęcie ^^?
--- Koniec cytatu ---
Z kaczorem Donalndem Przecież to jasne, że zdjęcie będzie przedstawiało wszystkich członków zlotu.
--- Cytuj ---Ile będzie kosztował nocleg bez wpłaty wpisowych?
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiesz. Wpisowe to wstępna opłata jaką ponosi się za chęć uczestnictwa na zlocie.
Czesiu:
Respev ma rację. Ale to nie znaczy, że jeśli nie zapłacisz, wstępu na zlot nie będziesz miał.
Odpowiedzi na twoje pytania:
--- Cytuj ---Proponowałbym troszkę obniżyć cenę, z 10 złotych
--- Koniec cytatu ---
Ceny obniżyć nie mogę, ze względu na koszty. Koszulka zlotowa przy większych zamówieniach (ok. 40) wynosi koszt 20 zł. Zdjęcie koło 3, nocleg 5, kubek i długopis 20 zł. A o identyfikatorze już nie wspomnę. Czyli jak widzisz, 40 zł to i tak będę musiał ze swoich dokładać, dlatego taka wysokość wpłaty 40- 50, wtedy na wszystko wystarczy.
--- Cytuj ---Jakie to będą miejsca i jak będzie wyglądał identyfikator?
--- Koniec cytatu ---
Jak będzie wyglądał identyfikator ? Będzie to pewnie plastikowa plakietka na sznurku/smyczy, z imieniem i nazwiskiem, numerem i nickiem zlotowicza. Miejsca to między innymi zamknięte konferencję na targach.
--- Cytuj ---Ile będzie kosztował nocleg bez wpłaty wpisowych?
--- Koniec cytatu ---
Nocleg bez wpłat 5 zł, i nie wiadomo czy będzie miejsce, a tak masz je już zarezerwowane
--- Cytuj ---Czy na koszulce, długopisie i kubku będzie własny nick, czy tylko "Zlot Fanów Gier Gothic"? Z kim będzie to pamiątkowe zdjęcie ^^?
--- Koniec cytatu ---
Własnego nicku nie będzie, chociaż kto wie. Zależy ile osób się zgłosi, to może dostaniemy jakieś zniżki A z kim będzie ? Tak jak Respev wspomniał, będą to wszyscy członkowie zlotu (ci co wpłacili wpisowe) wraz z organizatorami
Jeszcze jakieś pytania ?
Mag ognia:
ja mam
jak można zarezerwować sobie miejsce zlotowicza(dostać identyfikator itp.)?
Isentor:
--- Cytat: Orknarok ---Mam pytanie. nie jestem jeszcze pełnoletni więc rodzicielka samego mnie nie puści czy będe musiał zapłacić te 80zł za mnie i rodzica któregoś ?????
--- Koniec cytatu ---
Nie...
To o czym pisał tutaj Czesio to taki bonus dla zlotowicza. Normalnie na targach jak i zlocie dostaniesz co najwyżej po smyczy i breloczku za free. Możesz też kupić koszulkę czy inne bajery osobno. No ale po co skoro można wykupić sobie ten "pakiet zlotowicza" i dostać wszystkie gadżety w niskiej cenie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej