Strefa pomocy > Gothic
Pomocy - zwieszka Gothic I
Akatosh:
Widziałem w internecie program który pozwala mięć dwa systemy.Mógłbyś mieć w tedy dwa systemy jeden do grania drugi do pracy.
genet:
Też jest takie wyjście. Można też postawić sobie np. na dysku zewnętrznym wirtualną maszynę i tam gierzyć.
Miałem tylko nadzieję, że jest to jednak problem Gothica i można go rozwiązać w inny sposób (patch?), ale jednak to zapewne vista problem...
PLShayloPL:
--- Cytat: ÂŁukasz425 ---No to rzeczywiście masz problem na Windows Vista nie wchodzą gry ja bym na twoim miejscu zmienił system na Windows XP ponieważ nie ma innego wyjścia
--- Koniec cytatu ---
Tak jak mówi ten post on ma rację na viste nie wchodzą nie które gry a nawet jak wejdą to będą z niąjakieś problemy więc kupować najlepiej jakieś pod ten system
Pawelck91:
Miałem identycznego buga : ta sama wersja gry, ten sam system operacyjny... Gra mi sie wieszalatakze w tych samych momentach ... Jedyne wyjscie cóż przeinstalowac sytem na niezawodnego XP-ka.
Pozdrawiam
Paddy:
ja mam Viste i mi chodzi............. a masz orgioal? wejdz na strone microsa i tam sa pliki do przerubki na XP jakiego tylko chcesz i nie tracisz nic!
sprawdzilem wszystkie pliki zostaja
Nawigacja
Idź do wersji pełnej