Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Skojarzenia
Crisis:
ban - koniec zabawy
Dlaczego? A no dlatego, że najczęściej ban kończy przygodę na forach internetowych bądź serwerach w grach sieciowych bądź na czatach.
Teraz taka sprawa, ten temat to prawdziwy nabijacz postów, zostawię go pod jednym warunkiem. Jak napiszecie, że ta rzecz kojarzy wam się z tą, to macie napisać uzasadnienie, dlaczego wam się z tym kojarzy. Wszelkie posty bardzo krótkie będą usuwane, a autor upominany. Ktoś, kto nagminnie będzie pisał bez uzasadnienia, to poniesie przykre konsekwencje. Od tej chwili piszecie dlaczego wam się z tym kojarzy. Rozpiszcie się jakoś żeby posty nie były tak strasznie krótkie.
Pozdrawiam, Crisis.
Bela:
koniec zabawy - piła
dlaczego piła? Z filmu Saw, Saw II i Saw III :P ta kukiełka mówiła na początku "Hello XXX, I want to play a game" a na końcu użyte w w "konkursie" GAME OVER
powalone mam w móżdżku że mi takie skojarzenia do głowy przychodzą :P
Tidus:
piła-grób
Piła - Meksykańska masakra piłą mechaniczną, i chyba wystarczy jako uzasadnienie...
.:KERTH:.:
grób-zgnilizna
odpowiedziałem zgnilizna, ponieważ grób kojarzy mi się z trumną, a trumna z nieboszczykiem. a nieboszczyk w trumnie gnije. (dałem takie słowo, żeby wam było troszke trudniej )
Izrael:
Zgnilizna - Robaki
Odpowiedziałem robaki bo właśnie one pojawiają się przy zgniliźnie. Więcej chyba nie trzeba.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej