Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Duży problem

(1/2) > >>

Trayus:
Chodzi o to że nie mogę zainstalować Gothica 2. Kiedyś to odistalowałem ale zostawiłem zapisy. Chce zainstalować ale na początku instalacji pojawia mi się komunikat: "Czy chcesz usunąć gre Gothic 2 i wszystkie jej składniki?". Usuwam, włączam instalator i znowu to samo. Odinstalowuje jeszcze raz ale dalej to samo. Usunąłem cały folder gry i dalej to samo  Nie wiem co zrobić przeszukałem cały komputer ale nie znalazłem nic związanego z Gothicem 2   HELP!!!

Isentor:
Najprościej wywalić wpis z rejestru mówiący o tym, że g2 jest zainstalowany. Ale spróbujemy inaczej. Wejdź w dodaj/usuń programy znajdź w aplikacjach g2 i kliknij na usuń. Jeżeli naprawdę wszystko zostało wywalone powinien wyskoczyć komunikat, czy na pewno usunąć grę z listy zainstalowanych aplikacji, ponieważ nie można znaleźć pliku dezinstalacji bleble ble czy coś koło tego.. Kliknij na tak...wtedy może ruszy nowa instalacja.

Trayus:
To nic nie daje. Jak włączam z dodaj/usuń to przy "odinstalowaniu" nawet nie widać procesu instalacji. Od razu pisze: Odinstalowanie gry zakończone. Szukałem jakichś składników G2 poprzez "Wyszukaj" ale nic mi nie znalazło.

Respev:
http://www.gram.pl/pomoc_problem.asp?g=73&p=45

Poza tym, za przeproszeniem g*wno mnie obchodzi, czy to jest duży, średni czy mały problem. Przy rejestracji zatwierdziłeś regulamin, a w nim pisze:

--- Cytuj ---Tytuły zakładanych tematów, powinny jak najlepiej odzwierciedlać ich treść.
--- Koniec cytatu ---
Poza tym myśl logicznie, jesteśmy w dziale  Gothic 2>Problemy, więc co innego można tu wypisywać, jak nie właśnie problemy z grą? Może przepis na kebaba albo "Która telenowela jest najlepsza"?

Ankh-Morpork:
Panie Respev, mozna wiedziec, dlaczego piszesz takim tonem do innych użytkowników? Jest to dział PROBLEMY, więc powinnismy pomagać tym, którzy założyli temat, a nie im wypominać, że coś napisali nie na temat, czy coś w tym stylu. Jeżeli nie masz zamiaru pomóc, a masz zamiar mu cos wypominać, to po prostu nie pisz nic!
"Poza tym, za przeproszeniem g*wno mnie obchodzi, czy to jest duży, średni czy mały problem" To skoro cie to  tamk bardzo obchodzi, to postaraj sie mu pomóc   .

Wracając do sprawy Trayusa, to miałem podobny problem, ale nie z gothicem, jakąś inna. Chciałem zainstalowac gre poprzednio usuniętą na tym samym dysku, a na tym zostały jakies pozostałości, i aplikacja nie chciała zostac zainstalowana. Posprawdzaj raz jeszcze, zostały przeciez zapisy- moga to właśnie one to uniemozliwiac. A jeżeli to nie pomoże, zainstaluj G2 na innej partycji/ dysku, a jeżeli dalej nic, to zostaje jedynie format, ale możesz także skopiować swoje zapisy z gothica na pendraiva albo na MP, ja osobiście tak robiłem z różnymi grami. Mam nadzieje, iż pomogłem
pzdr.-Ankh-Morpork

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej