Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Khorinis vs. najemnicy
Infernal:
Widzę że nie którzy nie doceniają siły najemników;D Jest ich o wiele więcej niż się wydaje.Przebywają na innych farmach albo w lasach.Nie można zapominać o takich świrach jak Sylvio czy Bullko sądzę że jeśli straż miejska by się nie mieszała to najemnicy dali by radę w końcu na ich czele stałby sam Generał Lee, który jako świetny strateg, dowódca jak i wojownik poprowadził by swoich ludzi tak że Paladyni nawet by się nie zorientowali obecności najemników;]
krassus:
Moim zdaniem atak odbył by się nocą. Lee jako doświadczony wojownik, generał armii królewskiej zaatakowałby w nocy. Nie atakowałby górnego miasta, lecz zrobiłby szybki wypad w kierunku koszar. Odbiłby Benneta i zarządził odwrót! ÂŚpiący w koszarach strażnicy zostali by pokonani jeszcze na łóżkach. Paladyni zanim by wstali lub przetransportowali się z portu Lee razem z ludźmi już dawno by nie było!
Misiek:
I Paladyni nie domyslili by się kto ich zaatakowal? Odwet gotowy... a farma nie jest zbytnio przygotowana do obrony i padlaby po kilku chwilach... musieliby się wycofac do obozu bandytow a Oni by im tego nie ulatwili... wiec zadne odbicia i odwroty nie wchodza w gre... Ataki w nocy uniemozliwia straz ktora pilnie strzeze bram i nie wpusci nikogo bez przepustki a na noc bramy się zamyka...
darek7109:
hehehe po pierwsze wygra miasto ich jest wjęcei sam się tego przekonałem zamieniłem się w smoka w biały dzień to w kilka minut mnie zabili a co do piero najemników hehehehe
Akasemis:
1.Magów nie da się przekupić...
2.Vatras byłby sam (prawdopodobnie leczyłby ludzi bo jets kapłanem...)ponieważ jest wyznańcem Adanosa
3.KTO POWIEDZIAÂŁ ÂŻE BRAMY SÂĄ NOCÂĄ ZAMYKANE ? wcale nie sa zamykane !!! idz sobie noca pod bramy i zobaczysz ze nie sa !!
4.powinni wpuścic tam kilku swoich ludzi żeby zostali obywatelami/strażą miejską i podczas bitwy to by im ułatwiło sprawe
Co prawda lepsi najemnicy są :P
Sry za bledy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej