Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Khorinis vs. najemnicy

<< < (9/25) > >>

milten ak:
Ale najemnicy mogli by również wykorzystać taką taktykę :

Lee bierze paru ludzi i atakuje zamek w GD . Pózniej szantarzują ich tak jak za czasów kolonii . Wymiana rudy na żarcie a następnie poprowadza kontratak taki jak w moim poprzednim poscie .

pozdro milten ak

Cadar:
Lee wybrał by odpowiedni moment można się zapytać co to za moment ja tego nie wiem ale może kiedy Hagen pójdzie do GD albo zaatakują orkowie osobiście wybrał bym ten pierwszy a więc diego i lares śledzą palków którzy mają się udać z odsieczą do gd a jak nadchodzi wielki dzień odsieczy najemnicy wyskakują nagle zza drzew i zabijają calą ekspedycję do GD a sam Lee dobija hagena póżniej miasto najpierw w nocy pozbyć się strażników i jakimś cudem smasakrować koszary następny ruch to wybicie z kuszy grupki palków w porcie. w tym czasie górne miasto już mogło sie o wszystkim dowiedzieć wtedy właśnie odwrót i otwarcie bramy zamku w GD po kilku dniach w nocy atak z zaskoczenia możliwe że kilku najemników by się ukryło w mieście podczas 1 ataku

Galeria_Ciastek:
Ludzie a wy myślicie, że najemnicy tacy mądrzy, żeby się przebierać? Chyba przeceniacie inteligencje NPC-ów. Moim zdanie to wręcz nieprawdobodobne żeby umieli się przebrać,   odpowiednio zagadać itp. Krótko mówiąc to przeceniacie ich inteligencje.

Dark Ulthar:
Przed bramą stoi Mika czy jak mu tam,w mieście są dziesiątki paladynów i strażników nawet jeśliby było tyle najemników ile obrońców miasta najemnicy i tak by przegrali.A po za tym wątpie żeby takie hamy jak najemnicy pomścili kogoś,a gdyby nie było Benneta Wilk by miał robotę

Jarek230:
Ja myśle że najemnikom mogło by sie udać jak by donich dołonczyli ÂŁowcy smoków farmerów by sie uzbroiło i z dwóch stron by zatakowano miasto i 6 najlepszych najemników od strony portu zatakowali by śpiących paladynów pużniej by zostawili sobie na deser górne miasto i tak długo by czekali jak im skończy sie jedzenie  

Jeszcze jedno jestem łowcą smoków teraz i mam poziom 49 jestem mistrzem broni jednoiręczej i kuszy i całe miasto sam wybiłem od obywatelów po paladynów bez kodów a statek i Lorda Hagena i Andre na kodzie
więc jest to możliwe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej