Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Khorinis vs. najemnicy

<< < (24/25) > >>

Dingers:
"Wieksze Morale Do Zemsty" Lol Co To Ma Do Walki???

Pozatym Najemnicy To Bandyci Z Ciolowymi Mieczami I Prawie Nie Umiam Sie Nim Obslugiwac I Zbroje Ze Szm#$
A Paladyni Pozadne Zbroje MURY!! I Wyszkolenia Na Wojownikuw A Nie Na Kieszonkowcuw

A I To Moje Zdanie I Prosze Ci Ktozy Wola Najemnikow Nie Komentujcie Niegatywnie Moj Zapis

Eskel:
Mogło byc tak ze najemnicy by zamkneli wyjscia i otoczyli od strony portu ludkami a ich ludki rozwalil i ten statek. Weszli by na mury i powybijali z lukow. Pozniej byLee, Gorn, Torlof i Jarvis zabili paladynow a wiece jaki slny jest Gorn. najemnicy wybiliby troche mieszkancow, strazy i paladynow a potem by uciekli. I zemsta wykonana.

user no. 11627:
A ja powiem że Khorinis by wygrało, pomijam już takie "szczegóły" jak mury obronne, zamykane bramy, koszary... W Khorinis jest około 45 paladynów i ok. 25 strażników co daje razem ok. 70 ludzi. A najemnicy - jest ich ledwie 20, jak to mówią: "gdzie ludzi kupa, tam i Herkules du*a".

yankus97:
moim zdaniem najemnicy by wygrali
obu stron zamieszczę opis
khorinis-w nocy wszyscy śpią
paladyni potrafią tylko siedzieć chlać i żreć  w dodatku jest ich mało
rycerze -słaby miecz i słaba zbroja
większość ważniejszych obywateli to tchórze więc by się poddali

najemnicy-nie jest ich dużo ale są lepiej wyszkoleni wodny krąg by im pomógł
lee był najlepszym generałem
gorn jest o wiele silniejszy od dwóch paladynów
cipher dokonał by sabotażu czyli sprzedał wszystkim bagienne ziele

Laki13:
No nie wiem, czy Wodny Krąg pomógł by najemnikom. Chcieli zostać w cieniu poza tym nie narzekają, że są paladyni w mieście. Najemnicy też im nie przeszkadzają, więc raczej nie stanęli by po żadnej stronie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej