Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
montera -rewolucja
ktokolwiek:
no wiec uzbieralewm sobie 78 % reputacji w monterze, zagadalem z tymn calym hersztem orkow i powiedzialem o tym sanfordowi( or razu mowie ze jestem po stronoie buntownikow)... chce rozpoczac rewolucje, wiec zabijam herszta- ale ku mopjemu zdzwinieu orkowie mnie nie atakuja.... dodaytkowo herszt montery wstaje, po jaikims czasieb z zyciem napelnionuym do polowy @_@... tak samo jest z patreolami orkow, ktorych wybicoie zalecili mi mieszkancy reddock... co zrobic by zaczeli naprawde ginac?? jak rozpoczac rewolucje?? czy top moze m9iec jakis zwiazek z ty,m, ze omyłkowo zobowiazelem sie zniszczyc miasto buntownikow( nie pamietam jak suie nazywa, to niedaleko gothy, gdzie pokonywalem demona) a moze muisze wzisasc ze soba gorna??albo najpierw zdoibyc kamien teleportacyjny?? HELP, please
Tidus:
Po prostu ich oszołamiasz...
Aby ich zabić musisz podejść do oszołomionego ( leżącego i kwiczącego z bólu póki co ) orka, wtedy LPM i bezi wbija miecz w brzuch - koniec z orkeim, a jeżeli inni orkowie będą widzieć zabójstwo swojego kolegi zaczną Cię atakować.
Paddy:
ale powinien zdechnąć od razu..........
i jak zobaczą że za atakowałeś kogoś też powinni..............
a jaką masz wersję?
moja własna armia
ktokolwiek:
Ja mam 1.7.25755, teraz wykonalewm wszyatkie zadania w tym miescie( no poza tym marika bo do tego trzeba dac mu list ktorego nie mam...) nie moge go dobic nie wiem czemu, lezy i jak nacisne lpm to bezimienny atakuje mieczem w powietrze a ork nadal zyje, co dokladie trzebva zrobic?? a co do najazdu na miasto,to czytalem ze mozna miec za dobra reputacje zeby sie inni tym przejmowali, ale ja mam 78 w miescie, a u samych orkow 2 @_@.....czytalem tez ze mozna atak zaczac od wuybijania nejemnikow na farmie- niesety to nie dalo efektu......w dcape dun bylo wszystko ok, choc (nie wiem czy to blad) paczek urkrasa nie bylo ani u ortegi, ani u tej grupy bandytow przy duzym glazie, ale bez tego wbilem repuytacje 100... wiec jak?? wiecie jak rozwiazac problem?? ...
ktokolwiek:
dobra, problem rozwiazany- pierwsza OSOBE TRZEBA ZABIC Z KUSZY, a wtedy beda wszyscyy mieli czerwone imiona, i beda mnnie atakowac- ale chcialbym wiedziec hjak to zrobic zebyt zabic lezaCEGO, JESLI NP MNIE CHCIALBYM ZABIJAC GO Z KUSZY TYLKO Z MIECZA, please help
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej