Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic Fantasy Role Play

(1/2) > >>

Hatseput:
Witam. Od pewnego czasu przymierzam się do stworzenia gry Fabularnej Gothic. Chciałbym znać wasze zdanie o tym pomyśle. Jeżeli uznacie, że jest on fatalny to sobie odpuszczę a jeżeli dobry to spróbuję to zrobić.   Jaka jest wasza opinia na ten temat ?

Quarior:
Heh nie jesteś pierwszy, który chce się za to brać :P . To jest do zrobienia, ale potrzeba sporo pracy, żeby  wyszło coś sensownego. W razie czego - mogę trochę pomóc.

HeadHunter91:
Chcesz stworzyć papierowego Gothica? To nie łatwe zadanie, sam tworzę własny system rpg od mniej więcej 2 miesięcy i mam w zasadzie dopiero mglisty zarys. Ale mam już pewne doświadczenie w tym temacie,stwożenie papierowego rpg na bazie Gothica to doskonały pomysł. Jak potrzebna by ci była pomoc lub rada to dawaj na PW.

Bard Hunter:
To ma byc coś typu PLEMIONA lub GLADIATUS?
Jak tak to będę pierwszy który będzie w to grać?
Powodzenia Hatseput mam nadzieje ze ci się uda bo lubie takie gry:D

Onar:
No, no. Jeżeli te słowe to nie tylko słomiany zapał, i masz jakiekolwiek pojęcie o robieniu tego rodzaju gier, to życze powodzenia! Jeżeli chce żeby gra była bardzo dobra, to radze ci zebrać jakąś grupe osób ( ok. 5), która będzie ci pomagać. Ja niestety nie mogę ci pomóc bo nie znam się na robieniu gier, ale jeżeli nabęde więcej wiedzy, to będę robił mod do gothic 1.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej