Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Problem z Lesterem
(1/1)
Rhobar III:
Siemka. Mam 3 klucze to świątyni Al Shedim a 4 ma Saturas. Podobno 5 klucz ma Lester i jest on w pobliżu świątyni a go nie ma!!!!!! Tak samo mam z Milenem. Próbowałem na kodach uzyskać 5 klucz ale mi nie chcą działać Co mam w tej sytuacji robić??
szczotex:
Proste, wejdź w konsole i wpisz goto Lester (ważne są duże litery) to samo z Miltenem.
Król Rhobal:
Ale Szczotex przecież goto to jest kod na teleport do postaci/ miejsca (dobrze mowie??). W solucji do G 3 (z gry-online) jest napisane aby pobić Lestera jak nie będzie chciał dać klucza bo on go ma tylko jest bug że go nie daje. Pomogłem?
PoZdRo!!
kolek:
--- Cytat: Król Rhobal ---Ale Szczotex przecież goto to jest kod na teleport do postaci/ miejsca (dobrze mowie??). W solucji do G 3 (z gry-online) jest napisane aby pobić Lestera jak nie będzie chciał dać klucza bo on go ma tylko jest bug że go nie daje. Pomogłem?
--- Koniec cytatu ---
Umiesz czytać? Bo z tego posta widać że nie za bardzo. Kolega pisał , że Lestera nie ma obok świątyni w Al Shedim, a nie co z nim zrobić. Mi zawsze daje klucz po rozmowie , więc nie widzę problemu
Rhobar III:
Ok dzięki teleportowałem sie do Lestera i dał mi klucz bez problemów.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej