Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
zniknęła mi głowa
(1/1)
maup:
Nie wiem co ja złego zrobiłem ale mój nieszczęsny NN od wczoraj łazi bez łba i wygląda nieszczególnie:
[img]http://img260.imageshack.us/img260/6135/headlessjdoevi2.th.jpg\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Nie naraziłem się żadnemu czarownikowi, ogólnie byłem grzeczny a tu taki despekt :(
Może mi ktoś powiedzieć ossochozzi i jak przyprawić biedakowi łepek z powrotem?
Zapis i odczyt zapisu nie działa, pomysły mnie się skończyli help!!!
Uuuuk!łony
maup
teken_f:
reinstal gry, zainstaluj tylko oficjalne patche
Galeria_Ciastek:
No nie moge! Padłem ze śmiechu jak to zobaczyłem Proponuje wczytac wcześniejszego sav'a (przed tym drastycznym wypadkiem) albo zrobic reinstala. Polecam zacząc grę od nowa.
PS. Tylko konia brakuje
maup:
może jednak jakieś inne rozwiązanie....
nie instalowałem żadnych innych patchów niż oficjalne a i te na świeżo zainstalowanej grze parę miechów temu. Nic nie zmieniałem w ustawieniach, ale miałem przez chwilę przy klawiaturze nielata, który sobie COÂŚ poprzyciskał i zniknął mi bohater: dzieć włączył tryb FPP, ja mam zupełnie inaczej mapowaną klawiaturę i zanim doszedłem, czym się ten tryb wyłączało tez sobie poprzyciskałem losowo parę guzików, a co :)
Zaraz potem miałem dość intensywną kotłowaninę bo mnie dopadło parę cieniostworów i chciało się bawić, po zabawie stwierdziłem, że heros jest jakby niekompletny....
--- Cytat: Galeria_Ciastek ---...Tylko konia brakuje
--- Koniec cytatu ---
Ja się nawet zgodzę na konia, na krowę a nawet na juczną gąsienicę jeno oddajcie mnie głowę bo co się stanie jak znajdę jakiś superhiperekstrawypasiony hełm, który dodaje po +50 do wszystkiego i sam robi herbatę????
Na co go sobie założę????
_Snopek_:
Też miałem taką sytuację
[img]http://img221.imageshack.us/img221/2271/bezglowyet1.png\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Nie pamiętam dokładnie ale albo samo mi się to naprawiło albo wczytałem wcześniejszy zapis.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej