Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Kamienie przodków
Aroslaw:
Witam!
Mam problem z odnalezieniem kamienia Angira.
Otóż czytałem iż owy kamień znajduje się w obozie orków na wprost od grobowca. Niestety wchodząc tam widzę zero orków tylko jednego człowieka o imieniu Osmund. Gdzie w takim razie szukać orkowego szamana, który posiada ten kamień?
Nie chce wpisywać kodów bo nawet ten jeden zepsuje mi trochę satysfakcje z gry.
Pozdrawiam.
Aroslaw
Skupicio:
Lol przecież ten nordmarczyk pokazuje ci obóz orków a w nim jest szaman który posiada ten kamień.
Aroslaw:
No może i tak tylko, że jak ja z nim rozmawiam on może tylko handlować, a po za tym ja jestem już w tym obozie tylko nie ma tam żadnych orków! Tylko ten jeden siedzi sobie i je mięso przy ognisku...
Byłem u kumpla i poszedłem tam na odwal i orkowie byli... bug jakis moze orkowie gdzieś uciekli?
Pazoxi:
Jest to Bug przy którym znikają NPC i inne rzeczy . Rozwiązanie : gra od nowa i pobranie patcha .
.:KERTH:.:
a chodziłeś do tego obozu orków wcześniej? bo jeśli tak, to może z jakiś powodów cię gonili, i zabłądzili gdzieś w krzakach, a ty o tym nie wiedziałeś? jeśli do tego obozu wcześniej nie chodziłeś, to jest to na pewno jakiś bug. po prostu wgraj wcześniejszego save, i git. a jeśli to nie pomoże, to ściągnij jakiegoś patcha. mam nadzieje że pomogłem.
PZDR.:KERTH:.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej