Strefa pomocy > Gothic
Droga do świątyni śniącego
Morti:
--- Cytat: Bela ---Spadłem :P i powstałem by zabrać głos jeszcze raz - wiesz ile zajmuje czasu gra od wejścia do miasta orków do dotarcia do śniącego? Raczej nie - taki film trwałby dajmy na to godzinę szybkiego grania - i co, taki film obejrzysz kilkanaście razy żeby go zapamiętać? Z resztą nie wiem jak można pobłądzić w świątyni, tam są tylko korytarze do miejsc, które i tak musisz odwiedzić chcąc się do śniącego dostać. Więc nie wiem po co ci film - mapa i nie masz prawa pobłądzić.
--- Koniec cytatu ---
No a jest taka mapa w Gothicu?
Enzo:
Ekhm... film wcale nie jest potrzebny. Od czego są mapy?? Od korzystania z nich. Nie rozumiem jaki sens jest w budowaniu takiego filmu. Jeżeli będziesz szedł i zerkał co jakiś czas na mapę to napewno dojdziesz na miejsce.
Pzdr. EF
Morti:
--- Cytat: EnzoFerrari ---Ekhm... film wcale nie jest potrzebny. Od czego są mapy?? Od korzystania z nich. Nie rozumiem jaki sens jest w budowaniu takiego filmu. Jeżeli będziesz szedł i zerkał co jakiś czas na mapę to napewno dojdziesz na miejsce.
Pzdr. EF
--- Koniec cytatu ---
To powiedz gdzie ta mapa leży w gothicu!
Enzo:
--- Cytuj ---To powiedz gdzie ta mapa leży w gothicu!
--- Koniec cytatu ---
Mapa Koloni Karnej
Jak masz drukarke to sobie wydrukuj. A jak nie masz to nic z tego.
Ten temat to powinien zakończyć się wraz z podaniem map przez Bele. Sam pomysł tak jak on uważam za absurdalny, a temat zamykam. - Triv[/size]
Nawigacja
Idź do wersji pełnej