Strefa pomocy > Gothic

Droga do świątyni śniącego

<< < (2/2)

Morti:

--- Cytat: Bela ---Spadłem :P i powstałem by zabrać głos jeszcze raz - wiesz ile zajmuje czasu gra od wejścia do miasta orków do dotarcia do śniącego? Raczej nie - taki film trwałby dajmy na to godzinę szybkiego grania - i co, taki film obejrzysz kilkanaście razy żeby go zapamiętać? Z resztą nie wiem jak można pobłądzić w świątyni, tam są tylko korytarze do miejsc, które i tak musisz odwiedzić chcąc się do śniącego dostać. Więc nie wiem po co ci film - mapa i nie masz prawa pobłądzić.

--- Koniec cytatu ---

No a jest taka mapa w Gothicu?

Enzo:
Ekhm... film wcale nie jest potrzebny. Od czego są mapy?? Od korzystania z nich. Nie rozumiem jaki sens jest w budowaniu takiego filmu. Jeżeli będziesz szedł i zerkał co jakiś czas na mapę to napewno dojdziesz na miejsce.
Pzdr. EF

Morti:

--- Cytat: EnzoFerrari ---Ekhm... film wcale nie jest potrzebny. Od czego są mapy?? Od korzystania z nich. Nie rozumiem jaki sens jest w budowaniu takiego filmu. Jeżeli będziesz szedł i zerkał co jakiś czas na mapę to napewno dojdziesz na miejsce.
Pzdr. EF

--- Koniec cytatu ---

To powiedz gdzie ta mapa leży w gothicu!

Enzo:

--- Cytuj ---To powiedz gdzie ta mapa leży w gothicu!
--- Koniec cytatu ---
Mapa Koloni Karnej
Jak masz drukarke to sobie wydrukuj. A jak nie masz to nic z tego.

Ten temat to powinien zakończyć się wraz z podaniem map przez Bele. Sam pomysł tak jak on uważam za absurdalny, a temat zamykam. - Triv[/size]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej