Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 4 - Jaki będzie?

<< < (16/25) > >>

michu_Gothic_3:
Wydaje mi się że Gothic 4 mógłby być na innym kontynencie. Osobiście wolałbym
aby akcja gry toczyła się na wyspie podobnej do G3 tylko że większej i innej ale żeby nie zabrakło
podziału kontynentu na lasy, śniegi i pystynie co w G3 było bardzo dobrym posunięciem.

Rasy... Hmm... Ja bym tam wszystkie zaakceptował. W serri Gothic nie spotkalimy ludzi różnych ras.
Np. na pustyni nie było rasy czarnej. Zdziwiło mnie to troszeczkę. Ale to nic. Dla mnie Gothic to
najlepsza gra z serii gier fabularnych czyli RPG. Myślę że nawet The Elder Scrolls(seria) i Wiedźmin
nie pobiją gier z serri Gothic.

Jak już to panować*    ale spoko. Moim zdaniem wszystkie klimaty powinny być aktualne w G4.

Bez wątpienia BEZIMIENNY.

Chciałbym żeby byli orkowie jak i inna plaga. Bo troche się nudno zrobiło z tymi orkami.

Dobry pomysł z tymi rasami. Ciekawiej by było w grze wypełniać questy dla dziwnych osobników  

kolek:
Gothic 4 to moim zdaniem pojechanie na popularności tytułu. Ci ludzie robią inną grę, a żeby było im łatwiej,chcą pojechać na tytule... Bezimiennego nie będzie-no cóż, nie będę ukrywał, gra okaże się dobra - zagram. Jednak mi Gothic kojarzy się z bezimiennym i po 3 Gothic'ach pozostaje po nim jakiś sentyment.
Jeśli się mylę-cóż, rzecz ludzka, więc oczekuję zrozumienia, a nie najazdu krzyżowego ;p

Kolek

Eregrin:
inny bohater

Co? Nie nie nie nie nie, mi się to nie podoba.Tak się do beziego przyzwyczaiłem, że normalnie musi on tam występować. Poprostu nie jestem za tym, ale dali by beziemu imię (chociaż tego to też nie popieram) Marvin. Hahaha!!! Od Marvin mode i już. Jak się kończy G3? Słyszałem, że się zabija Xardka <Płacze>. Historia Gothica kończy się w G3 (przynajmniej moim zdaniem). Więc to jest robienie gry na siłę <Ociera nos i oczy chusteczką>. Dlaczego nie będzie beziego? Jak kopnął w kalendarz, to niech będzie bezi ożywieniec i po kłopocie ;-) .
<ÂŚmieje się przez łzy>.

DonSpideRro:
Już trójka była dla mnie totalnym chłamem, którego jedynym zadaniem było zebranie kasy od graczy, zachęconych poprzednimi częściami serii... Ale czwórka?! To już będzie kompletne sponiewieranie dobrego imienia serii (tak nawiasem, nie przypomina się Wam historia serii Tomb Rider??)

Pozdrawiam!

Gunses:
Gothic 4 to będzie nic innego jak próba wydanie nowej gry pod tytułem Gothic! Mi się na razie nie widzi, bohater inny, inna fabuła, możliwe ze nawet przed wydarzeniami z sagi  Pewnie będzie nowy kontynent, nowa sytuacja polityczna i gospodarcza.. czyli całkiem nowa gra, pod tytułem Gothic, dla mnie ten tytuł wiąże się z niezapomnianymi chwilami z G1, G2 i z G3. A teraz JoWood chce zrobić nową grę i cały klimat przepadnie(chociaż w G3 był już cienki - a i tak mi sie podobał). Dla mnie było by fajnie gdyby akcja działa sie na niezbadanych krainach ( tak sie chyba nazywa świat za portalem) i tam dać nowe zwierzęta, królestwo i by było fanie. Tytuł "Genesis" - gra mogła by się toczyć w okresie Wojny Bogów, czyli wojny między Innostem a Beliarem. Nie wiem jaki będzie Gothic 4: Genesis ale na peno w niego zagram.

PzDr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej