Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Gothic 4 - Jaki będzie?

<< < (15/25) > >>

Rodney164:
Ja bym nie przesadzał z optymizmem. G4 to gra robiona na silę i dla kasy, ale nie mówię nic więcej, bo chcę dać im szansę. Ludzie powiem tak: Nie musicie wydawać kasy i trapić się na zapas wymogami. Oszczędzajcie teraz, a za 2,5 roku kupicie pierwszą lepszą grafikę pod directX 10, bo jakby nie było grafa tanieje. Gry nie musicie kupować, bo pewnie powstanie demko i za darmo ocenicie tę grę. No a jeżeli chodzi o to jak przebiegają prace nad grą dowiemy się pewnie za pół roku więc możemy tylko spekulować jak będzie wyglądał naprawdę G4, a jak miał wyglądać. Tak naprawdę zabraknie mi jedynie Bezimiennego i jego drużyny, no i Xardasa, ale reszta może dla mnie przejść do historii.

wasal:
Może ten gothic będzie porządny, ale tak:
1. ÂŚwiat musi być inny, z tym się zgadzam
2. Walka w Gothic'u III według mnie było najgorsze jakie znałem.
3. Nowy Bohater!!! Niby po co, Bezio jest znany lubiany i nie zginą w trzeciej części. Taka na przykład Lara Croft przetrwała do dziś i chyba karzdy gracz o niej słyszał.

Tak więc jestm jednym z tych którym nie podoba się nowy bohater, jednak... Zobaczymy co im wyjdzie.

Vedymin:
"Genesis" co to wogóle za nazwa?? Może G4 będzie rozgrywał sie w czasach prehistorii?? Zamiast w ÂŚredniowieczu to tak jakoś w Triassie albo w Jurze  

Ale tak naprawde to uważam że Bezi to ikona gier z serii Gothic i niewyobrażam sobie żeby było inaczej.

W G4 bez BEZA napewno nie zagram

OS@M@:
Moim zdaniem tytuł sie trochę stacza bo gothic 3 był dobry ale nie tak dobry żeby przebić Gothica 2 wiec mam mieszane mysli co do G4 :) i ta nowa firma nigdy nie lubiłem od nich gier zobaczymy jak to będzie :) pozdro    

kakarott:
gothic 3 jest lepszy od dwójki tylko trza sobie wszystkie patche powgrywac < poczekac aż jeszcze troche wyjdzie> i kupic nowego kompa za min 3500zł

ja prawie tak zrobiłem i gra robi na mnie piorunujące wrażenie

z poważaniem kakarott

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej