Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic 4 - Jaki będzie?
Garlendar:
--- Cytuj --- QUOTE(Rotten @ 26.08.2007, 11:24) *
NIGDY!!! tez koleś to ciało gothica....
Jakoś w każdym kolejnym TESie gramy nowym bohaterem przenosząc się w co to nowe tereny Cyrodiil. Każda z części jest ciekawa i wciąga na wiele godzin. Według mnie to bardzo dobre rozwiązanie dające wiele nowych możliwości. A takie gadanie jak twoje jest już nudzące - nie ma beziego gra będzie do bani...eh. Mnie tam na nim nim nie zależy. Bardziej zaciekawi mnie wędrówka nowego bohaterami śladami starego. Odwiedzanie tych samych lokacji lata później...
--- Koniec cytatu ---
no tak w TESie gramy nowym bohaterem ale zrozum ludzi
były 3 części Gothica i w każdej wcielaliśmy się w bezimiennego więc przez te 3 części człowiek się przyzwyczaił a tu nagle ma być 4 całkiem odmienna.
w TESie każdą część gramy innym bohaterem to człowiek nie utożsamia TESa z jakimś tam np. Nerevaryjczykiem. A w Gothicu tak jest
dla wielu (także i dla mnie) Gothic to Bezimienny i nie można czegoś zmieniać po trzech podobnych częściach.
(podobnie były różne spekulacje co do 3 części Gothica, jak to wielu ludzi twierdziło że Gothic stracił klimat jaki był w dwóch poprzednich częściach; ah te zaciśnięte pięści w każdej sytuacji).
Także co do Gothica 4 jestem również na NIE.
Gunses:
--- Cytat: Garlendar ---no tak w TESie gramy nowym bohaterem ale zrozum ludzi
były 3 części Gothica i w każdej wcielaliśmy się w bezimiennego więc przez te 3 części człowiek się przyzwyczaił a tu nagle ma być 4 całkiem odmienna.
w TESie każdą część gramy innym bohaterem to człowiek nie utożsamia TESa z jakimś tam np. Nerevaryjczykiem. A w Gothicu tak jest
dla wielu (także i dla mnie) Gothic to Bezimienny i nie można czegoś zmieniać po trzech podobnych częściach.
(podobnie były różne spekulacje co do 3 części Gothica, jak to wielu ludzi twierdziło że Gothic stracił klimat jaki był w dwóch poprzednich częściach; ah te zaciśnięte pięści w każdej sytuacji).
Także co do Gothica 4 jestem również na NIE.
--- Koniec cytatu ---
Haeee? Czy to jest prwada ze w G4 nie bedzie bezia...?? to jest nie mozliwe... przeciesz jest tak jak powiedziales gothic to bezimienny i na odwrod... no to straszne.. ale czy to jest pewne... prosze o szybka odp.. plisss! czy to prawda ze bezimniennego nie bedzie w G4??
Respev:
--- Cytuj --- czy to prawda ze bezimniennego nie bedzie w G4??
--- Koniec cytatu ---
Przecież w pierwszym poście pisze, że nie -,-'
Ardiac:
wogule bez sensu. jak inny bohater to i nazwa powinna byc inna a nie gralismy bezim a tu nagle jasis nowy watek powstaje. Ja tam mysle ze gothic 4 powinien byc po tym jak obralismy droge adanosa
Gunses:
--- Cytat: Kubek_Zm ---Co ?!?!?!? Gothic bez Bezimiennego ?!?!?!?!?!?!?!?! to już przeginka. Wogule Gothic bez Pirani to nie Gothic.
--- Koniec cytatu ---
Nom .. Gothic 4: Genesis... bez Bezimiennego bohatera.. dla mnie to tez bylo dziwne.. ale co zrobisz.. juz troszke ochlonolem po tym i musze przyznac ze nie mozna by bylo bezim garc wiecznosc... nowa firma nowy bohater nowy tytul..(genesis) cokolwiek to bedzie.. zagram we wsztko spod zanku Gothica!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej