Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Gothic 4 - Jaki będzie?
arts1991:
Nie dokonca można się zgadzać , co SB robi z tym projektem.......
Na 100 % może będzie to bohater gry , albo potomek / syn
Baś-ka:
Szkoda że nie będzie bezimiennego, ale mówi się trudno zapomnijcie o tym jest pewne że nie będzie go w G4.
Jeśli SB się postarar i zrobi coś porządnego to może uda nam się jakoś zapomnieć o " To twarz czu kuper?".
Ale wątpie czy wyjdzie z tego jakiś Hit myślę że to raczej będzie średnia produkcja.
Pożyjemy zobaczymy.
sanderus:
Ja jak koś mówił już chciałbym chodzić Bezimiennym albo żeby był naszym przyjacielem, a np Diega bym uśmiercił w jakiś sposób żeby nam się zrobiło...tak smutno bez niego(jakie wywody ;]) a tego co go zabił bysmy go szukali do końca gry i chcieli go zabić przechodząc po drodze ciekawe zadania, przygody itd itp.
Dago:
Fabuła - nie wiem co wymyślą (pewnie coś głupiego) ale: w Gothic 3 było że, szło się z Xardasem do Portalu (koło Geldern) i jak ktoś wybrał takie zakończenie to wie jaka była ostatnia rozmowa i o czym . Więc g4 powinno nawiązywać do tego
.
Bohater - Nie ma bohatera nie ma Gothica on musi być.
Inni - Najlepiej było by gdyby z starych znajomych byli by przynajmniej Milten, Diego, Lester i gorn
Zobaczymy co z tego wyniknie i ta Firma zawsze tworzyła ... gry.
Vigo:
Najlepiej byłoby jakbyśmy mogli stworzyć swoją postać na początku gry i każdy maniak Bezimiennego w okienku "Imie Postaci" wpisałby Bezimienny i wszyscy byliby zadowoleni. To by było idealne wyjście i każdy byłby zadowolony. Też jestem za tym by bohater gry został no ale...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej