Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Najlepszy koszykarz

<< < (4/5) > >>

Rotten:

--- Cytuj ---Bez obrazy, ale jesteś głupi i brakuje Ci rozumku żeby zrozumieć, że streetball wywodzi się z koszykówki i jest to praktycznie to samo, tylko na trochę innych zasadach. Do szkoły matole
--- Koniec cytatu ---

heh... nie ta to jak porozmawiać bez obrażania... heh... może i się wywodzi z koszykówki... ALE DLATEGO NAZYWAJÂĄ TO STREETBALL jakby to byłą koszykówka to zgadnij jakby to nazywali... koszykówka? tak, zgadłeś. poczytaj trochę, a dopiero jak będziesz coś wiedział to wyzywaj innych.

Khaleb:
Travis

--- Cytuj ---Co do Shaq'a, to jest zupełnie inna definicja. Prawda, Shaq jest wolny, ale ogólnie lepiej gra, lepszą ma technikę i wie, jak zręcznie i dobrze się wbić pod kosz, czego niestety nie posiada Yao, który wpycha się na chama, ponieważ ma ogromną przewagę wzrostową.

--- Koniec cytatu ---
Tak, to prawda, że Ming gra siłowo, ale czego oczekiwać od Chińczyka   . O' Neil jest czary, wie jak się poruszać mimo swojej wagi  . Wiesz, że Shaq nie bardzo lubił Kobe'a?

Rotten

Tak, tak. Ja wiem, że po przeczytaniu kilka zdań na Wikipedii będziesz mi uświadamiał czym to się od siebie różni. Wiem trochę o koszu, bo spędziłem na boisku więcej godzin niż Ty przed swoim komputerem.

--- Cytuj ---koszykówka? tak, zgadłeś. poczytaj trochę, a dopiero jak będziesz coś wiedział to wyzywaj innych.
--- Koniec cytatu ---

Nie proś się żebym zaczął Cię wyzywać, bo ja tylko chciałem pokazać Ci jaka jest prawda. Streetball jest rodzajem koszykówki, ale chyba zbyt ciężko Ci to pojąć. Eh, nie będę Cię edukował...

P.S

Jesteś tak żałosny, że kontynuujesz rozmowę nawet gdy brak Ci argumentów. Idź dalej grać w Ogame czy coś w tym stylu i nie uprzykrzaj życia innym swoją osobą. ÂŚmieszna z Ciebie osóbka.  

Rotten:

--- Cytuj ---Wiem trochę o koszu, bo spędziłem na boisku więcej godzin niż Ty przed swoim komputerem.
--- Koniec cytatu ---

wybacz wielki znawco :D pewnie jescze w desczy, w potężnym wietrze, w śnieg... ah.. szkoda mojego czasu.... powtarzam nikt nie robi tak dobrych wsadów jak Kobe... jak sie nie zgadzasz to w nastepna ulewe zejdz z boiska i sie do edukuj....

Revagus:
Zagłosowałem na Aliena Inversona oglądałem kilka filmików o nim i jego umiejętnościach mimo że nie znam na koszu dałem mu głos ale i jak bym znał tych innych koszykarzy oprócz [Steve Nash] i tak bym zagłosował na Inversona

Oktawian August:
Zagłosowałem na LeBron James ponieważ to bardzo dobry koszykarz w NBA i jest jednym z najlepszych w historii koszykówki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej