Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
75 % a atakuja ;(
(1/1)
fakir:
Witam nie wiem czy ten temat juz byl jesli tak prosze o link z przekierowaniem bo jest tu tyle tematow ze uff ;) .Wiec zajolem juz kilka miast Montery i zaczol sie problem mam 75 % podchodze w Godard do glownego wodza miasta a on mowi"nie moge juz wiecej ryzykowac i bleble ble" po czym wszycy sie na mnie zucaja i dead :D Probowalem juz nawet zwiekszyc respekt w miescie i mialem juz ponad 85 % i dlaej to smao prosze o pomoc ;) Jesli nawet przejme miasto w ten sposob i pojde do drugiego to i tak mnie wszyscy orkowie i najemnicy atakuje ;/ co robic ??
Nero:
Hmm a ile miast już oswobodziłeś?? po 3 miastach zawsze będą cię atakować !!
Jeżeli tak to reputa w mieście nie gra tu żadnej roli =)
Troche inaczej jest w faring- jeżeli oswobodzisz piec hutniczy w nordmarze to lud faring bedzie cie atakował ;D Najlepiej dobij skilla i wtedy rozpraw się z miastem
to hyba jedyne wyjaśnienie =) Ale pewny nie jestem
fakir:
Acha dobra txt czyli czas udac sie na pustynie albo na polnoc :P
xXsardasx:
No ale ja bym ci radził na pólnoc ruszyć do Nordamaru :d
Król Rhobal:
Ja ten problem unikam tak: Przejmuje Monterę, Cape Dun oraz Ardeę a następnie chodzę po wszystkich orkowych miastach robiąc tam misje a gdzy już zrobie wszystkie misje dla wszystkich tych miast podbijam je po kolei i jest gicior ;p
PS. Mnie nigdy tak nie zaatakowali tylko powiedzieli ze jak ludzi zdobeda jeszcze jedna miasto zabija wszystkich ktorym nie ufaja ;p. Ale przez to że przeczytałem że tak się dzieje zląkłem sięże mi też tak się zrobi to nie odbijałem tych miast ;p
Nawigacja
Idź do wersji pełnej