Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Problem... Nie moge zagrac w g3
robi_4:
Mam taki problem ponieważ gdy jestem w Faring i chce pójśc do górnego miasta albo do Nordmaru to gra sie zawiesza i wywala taki błąd:
[img]http://www.imagehosting.com/out.php/i1048412_problem1.PNG\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
Poźniej wywala mnie do windy.
Błagam pomózcie. unsure.gif
Valdar:
Przeinstaluj grę bo w pliku Gothic3.exe masz błąd.
robi_4:
--- Cytat: Valdar ---Przeinstaluj grę bo w pliku Gothic3.exe masz błąd.
--- Koniec cytatu ---
Myślisz ze nie przeinstalowałem?
KIedys było dobrze tylko poszedłem na pustynie i tam wypełniałem misje a gdy chciałem iśc przez Faring do Nordmaru to wywala ten błąd a czasami pojawia "Where is yhe guru ?" i w górnej tabeli pisze cos o pliku binkw32.dll.
Jak to rozwiązac?
Maksous:
Where is the guru pojawia sie gdy masz za mało ramu. I chyba tym spowodowany jest ten problem, ja kiedyś miałem 512 i co chwila to wyskakiwało (co 1 godz gry albo coś w tym stylu), potem dokupiłem do 2giga i teraz nigdy to nie wyskakuje.
Król Rhobal:
Hmm... Dziwne ja nigdy ani to nigdy nie miałem błędu "Where is the guru" chociaż też mam 512 RAMu. A wracając do pytania: radze zainstalować patche.
Ps. Jak mi wyskakiwało okienko z błędem typu "Nie można odnaleźć (...).dll wpisywałem nazwę tego .DDLa w google i czasem mi znajdywało odpowiedni plik wgrywałem go i było gites
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej