Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Piratenleben - Problemy/Pytania
tomek007:
mam pewien problem z modem piratenleben,po uruchomieniu moda nie słyszę rozmowy między ncp,gdy do kogoś zagadam wyskakują tylko napisy?czy w tym modzie tak ma być???
Nastro:
Tak ma tak być, ponieważ nie nagrywano i CHYBA nie będzie nagrywany dubbing...
tomek007:
--- Cytat: Nastro w 22 Maj 2009, 13:41:07 ---Tak ma tak być, ponieważ nie nagrywano i CHYBA nie będzie nagrywany dubbing...
[/ quote]
Dzięki Nastro ;) za wyjaśnienie,bo weteranom z "TG "za bardzo się nie spieszyło z pomocą,a od tego na tym forum ponoć są???,,...
--- Koniec cytatu ---
Serail:
--- Cytuj ---mam pewien problem z modem piratenleben,po uruchomieniu moda nie słyszę rozmowy między ncp,gdy do kogoś zagadam wyskakują tylko napisy?czy w tym modzie tak ma być???
--- Koniec cytatu ---
Nad spolszczeniem pracował bodajże Sentarion, a samemu dubbingu ni chuja nie zrobisz, więc zrobił tylko - że tak powiem - spolszczenie kinowe. xD
--- Cytuj ---,bo weteranom z "TG "za bardzo się nie spieszyło z pomocą,a od tego na tym forum ponoć są???,,.
--- Koniec cytatu ---
A dupa, bo weterani są od tego, aby sobie weteranowali, bo się dość już narobili dla TG za czasów, kiedy was nie było i teraz sobie odpoczywają... ;]
tomek007:
Mam problem ze znalezieniem Lucji,dostałem mapę z zaznaczonym miejscem ale jej tam nie ma?a szukałem w tej kopalni co były te 3 duchy ..może ktoś wie gdzie ją mogę znaleść...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej