Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Piratenleben - Problemy/Pytania

<< < (17/19) > >>

tomek007:
mam pewien problem z modem piratenleben,po uruchomieniu moda nie słyszę rozmowy między ncp,gdy do kogoś zagadam wyskakują tylko napisy?czy w tym modzie tak ma być???

Nastro:
Tak ma tak być, ponieważ nie nagrywano i CHYBA nie będzie nagrywany dubbing...

tomek007:

--- Cytat: Nastro w 22 Maj 2009, 13:41:07 ---Tak ma tak być, ponieważ nie nagrywano i CHYBA nie będzie nagrywany dubbing...
[/ quote] 

Dzięki Nastro ;)  za wyjaśnienie,bo weteranom z "TG "za bardzo się nie spieszyło z pomocą,a od tego na tym forum ponoć są???,,...
--- Koniec cytatu ---

Serail:

--- Cytuj ---mam pewien problem z modem piratenleben,po uruchomieniu moda nie słyszę rozmowy między ncp,gdy do kogoś zagadam wyskakują tylko napisy?czy w tym modzie tak ma być???
--- Koniec cytatu ---
Nad spolszczeniem pracował bodajże Sentarion, a samemu dubbingu ni chuja nie zrobisz, więc zrobił tylko - że tak powiem - spolszczenie kinowe. xD

--- Cytuj ---,bo weteranom z "TG "za bardzo się nie spieszyło z pomocą,a od tego na tym forum ponoć są???,,.
--- Koniec cytatu ---
A dupa, bo weterani są od tego, aby sobie weteranowali, bo się dość już narobili dla TG za czasów, kiedy was nie było i teraz sobie odpoczywają... ;]

tomek007:
Mam problem ze znalezieniem Lucji,dostałem mapę z zaznaczonym miejscem ale jej tam nie ma?a szukałem w tej kopalni co były te 3 duchy ..może ktoś wie gdzie ją mogę znaleść...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej