Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Piratenleben - Problemy/Pytania
PLShayloPL:
Sory że pisze to 3x ale może mi ktoś pomóc z 3 rozdziełem bo pokonałem demona mam już kostur dałem go jaro a on mi go zabrał i poszedł na szczyt wieży wiecie na prawo od obozu i nie pomógł mi ze skarbem a oddać mi tego nie chce pokonać go sie teraz nie da bo jest przez ten kostur nieśmiertelny a greg mi kazał odzyskać go !!! Nie wiem co zrobić a ja pomogłem selinie i ona płyneła ze mną jej też już nie ma bo mówiła że beliar rzucił jakąś klątwe pomóżcie mi nie wiem co zrobić z jaro proszę o pomoc!!!
A co do poprzedniego posta to nie wiem bo nie mam takiej misij
Arcanum:
Co do tych dwóch zagadek to ten link Mietek powinien Ci pomóc http://img118.imageshack.us/my.php?image=plgrabhhlesv2.jpg
Co do czytania pulpitów w odpowiednich kolejności: są linki do screenów, ale można sobie pomóc i bez nich, po prostu trafiamy na jeden z pulpitów-trzeci od wejścia gdzie stoi Henry, czytamy idziemy do góry i czytamy kolejne pulpity (w tle muzyczka od Adanosa), następnie na dół żeby przeczytać ostatnie 2 i wszystko, nie trzeba żadnych screenów i solucji
Sajmon123:
mam proble jak trzeba zrobic te wilcze jagody. Gdzie i jak PLISSS pomocy tylko ten mi qest zostal w I rozdziale
Arcanum:
--- Cytat: Sajmon123 ---mam proble jak trzeba zrobic te wilcze jagody. Gdzie i jak PLISSS pomocy tylko ten mi qest zostal w I rozdziale
--- Koniec cytatu ---
Powinieneś czytać posty, przecież po to one są na forum. Ale, że mam dobre serce to Ci pomogę Wychodząc z obozu piratów o północy skręć w prawo i idż cały czas aż dojdziesz do kotlinki. Na środku jeziorka jest skałka, trzeba zwabić na nią jakiegoś zwierza (np. zębacza, topielca) i zabić. Na drugi dzień w tym miejscu będzie wilcza jagoda. Proponuję Ci najpierw zabić oponentów w kotlince, lecz zostawić tylko jednego, by nie tracić czasu na walkę.
Sajmon123:
thx ale ja tego mniw zrobilem i mam II rozdzial
mozesz mi dac jakies soluje do II rozdzialu plissssssss
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej