Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach
Piratenleben - Problemy/Pytania
PLShayloPL:
A ile sie czeka na list zwrotny czy ona przyjdzie i czy trzeba jeszcze przy tym jakieś zadanko zrobić proszę odpowiedzieć
..::Chester::..:
No więc jak już wysłałeś list i rune śpisz do rana idziesz z powrotem do teleportu. Tam znajdziesz list od szatażysty który porwał Lucie i bedzie chciał za nia 1500 sztuk złota. Idziesz do Elvricha (czy jak mu tam) opowiadzasz mu o tym a on mówi żebyś sie spodkał z szantarzystą. Idziesz na plażę obok obozu piratów, wchodzisz do jaskini gadasz z kolesiem, dajesz mu zloto a on daje ci mape z zaznaczoną jaskinią gdzie siedzi Lucia.
Respev:
--- Cytuj ---2. Tytuły zakładanych tematów, powinny jak najlepiej odzwierciedlać ich treść.
--- Koniec cytatu ---
Dwa - http://gothic.gram.pl/infopage.php?id=196.
pioter:
siema jak mam zalatwic chochlika ??? chyba nigdzie nie ma maga wody pomozcie
@edit moze zrobi ktos poradnik??
@edit 2 jeszcze jak gravella pytam jak idzie praca to mowi o elvrichu ze nie moze se poradzidz z kolkiem sterowniczym i dal mi list do lucii[elvrich oczywiscie]
oktoffel:
ja sie dołączam do pytania: gdzie dokładnie położyć skałę krystaliczną żeby zwabić złodzieja błyskotek? czytałem solucję, i tam pisze że "mniej więcej w połowie drogi pomiędzy kanionem a obozem, w pobliżu wielkiej skały"...no więc kładę tam błyskotkę, odchodzę na kilka metrów, czekam iiiii...NIC!!! mógłby ktoś dokładniej to opisać? i czy pora dnia ma znaczenie?
do piotera: w solucji masz ładnie opisane jak to jest z wilczymi jagodami
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej