Tereny Valfden > Dział Wypraw

Ekspedycja : Kopalnia Złota

<< < (2/3) > >>

Dragosani:
Lekko spóżnieony Dragosani wbiegł do sali i rzekł:
-Zgłaszam się na wyprawę.

momo:
Przepraszam, ale wypada mi coś w weekend, i chciałem się zapytać czy zdąże was jeszcze dogonić? Czy wyprawa zakończy się przed poniedziałkiem? Jeśli tak to muszę z niej zrezygnować. Sory że nie uprzedziłem wcześniej.

Arkhan:
Hmm niewiem w czym masz problem. Skoro sie zgłaszasz, to nie musisz tego potwierdzać jeszcze raz :P Nie musisz przez ten czas siedzieć na forum. Wiesz co tylko ci nie wolno podczas wyprawy? Nauki czarów, bo jak nauczysz sie od swoich mistrzów czarów skoro jest poza ich zasięgiem?

Metztli:
Do sali wpadła Mała Wampirzyca, i zapisała się, przecież do 18 zostało jeszcze parę minut rzekła z rozbrajającym uśmiechem

Arkhan:
Nadeszła Wiadomość od górników Królu...

Tak jak sie spodziewałem, punktualnie o 21 wyruszyliśmy do kopalń złota. W ekspedycji biorą udział : Dragosani, momo, Astral, Arkhan, Mała_Wampirzyca. Każdy z nich dziennie będzie wydobywał 10 samorodków złota. Będziemy pracować tydzień, do przyszłego piątku, czyli 10 x 5 = 50 samorodków złota będzie dziennie szło. Razem to będzie w tydzień 50x7= 350 samorodków złota.

Podpisano : Arkhan, Opiekun Górników & Arcymag Kręgu Wody

--- Cytuj ---W członkach wyprawy nie widzę żadnego strażnika. Za niebezpieczeństwo jakie za sobą niesie wyprawa odpowiadasz wyłącznie ty sam, ponieważ to ty ją organizujesz.
--- Koniec cytatu ---

Idąc pod magiczną kopułą, nic nam sie nie stanie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej